to leei kai sto grindr profile touBtm only or so I've heard
Το εχω βρει το προφιλ του αλλα εκλεισα τον λογαριασμο μ στην εφαρμογη και δεν εχω proof τωρα. Αλλα το bottom ειναι το μονο σιγουρο το λεει ξεκαθαρα εκειΏπα Ώπα Ώπα μποτομ από πού και ως που γκριντρ έχουμε εικόνα του προφίλ του κάτι να καταλάβουμε γιατί αφήνει υπόνοιες συνέχεια
Καλά δεν το περίμενα.δειχνει υπερβολικά πίσω φωτό με το κωλο του αλλά δείχνει συχνά και βαρύ πολύ βαρύ bulge και λέω κάπου ενδιάμεσα.αν θυμάμαι καλά Γιαννιτσά είναι.θυμασαι το όνομα του εκεί μήπως τον βρούμεΤο εχω βρει το προφιλ του αλλα εκλεισα τον λογαριασμο μ στην εφαρμογη και δεν εχω proof τωρα. Αλλα το bottom ειναι το μονο σιγουρο το λεει ξεκαθαρα εκει
Ψωλαρα έχει ο τύπος
Είχε μια φώτο με μια κόκκινη μπλουζα κι ενα κινουμενο σχεδιο να κρυβει το προσωπο του καποτε που ειχαμε μιλήσειΚαλά δεν το περίμενα.δειχνει υπερβολικά πίσω φωτό με το κωλο του αλλά δείχνει συχνά και βαρύ πολύ βαρύ bulge και λέω κάπου ενδιάμεσα.αν θυμάμαι καλά Γιαννιτσά είναι.θυμασαι το όνομα του εκεί μήπως τον βρούμε
Α τον αθεοφοβοΕίχε μια φώτο με μια κόκκινη μπλουζα κι ενα κινουμενο σχεδιο να κρυβει το προσωπο του καποτε που ειχαμε μιλήσει