Photos & Videos @Tamprazis // Tassos on Twitter

Ώπα Ώπα Ώπα μποτομ από πού και ως που γκριντρ έχουμε εικόνα του προφίλ του κάτι να καταλάβουμε γιατί αφήνει υπόνοιες συνέχεια
Το εχω βρει το προφιλ του αλλα εκλεισα τον λογαριασμο μ στην εφαρμογη και δεν εχω proof τωρα. Αλλα το bottom ειναι το μονο σιγουρο το λεει ξεκαθαρα εκει

Το εχω βρει το προφιλ του αλλα εκλεισα τον λογαριασμο μ στην εφαρμογη και δεν εχω proof τωρα. Αλλα το bottom ειναι το μονο σιγουρο το λεει ξεκαθαρα εκει
Καλά δεν το περίμενα.δειχνει υπερβολικά πίσω φωτό με το κωλο του αλλά δείχνει συχνά και βαρύ πολύ βαρύ bulge και λέω κάπου ενδιάμεσα.αν θυμάμαι καλά Γιαννιτσά είναι.θυμασαι το όνομα του εκεί μήπως τον βρούμε :joy:

Καλά δεν το περίμενα.δειχνει υπερβολικά πίσω φωτό με το κωλο του αλλά δείχνει συχνά και βαρύ πολύ βαρύ bulge και λέω κάπου ενδιάμεσα.αν θυμάμαι καλά Γιαννιτσά είναι.θυμασαι το όνομα του εκεί μήπως τον βρούμε :joy:
Είχε μια φώτο με μια κόκκινη μπλουζα κι ενα κινουμενο σχεδιο να κρυβει το προσωπο του καποτε που ειχαμε μιλήσει

• Like
Reactions: deleted19743501
Είχε μια φώτο με μια κόκκινη μπλουζα κι ενα κινουμενο σχεδιο να κρυβει το προσωπο του καποτε που ειχαμε μιλήσει
Α τον αθεοφοβο :imp:

Είμαστε από την ίδια πόλη . Σας άνθρωπος και επιχείρηματιας , έχει κατάστημα με αθλητικά ειδη, είναι πολύ ευγενικός και καλος . Όσον αφορά την παρουσία του στα social καο εφαρμογές σχετικές ειναο κάτι αλλο. Οοκ εχσι ωραία χαρακτηριστικά και σεξυ σώμα το οποίο πασχίζει να έχει καο μπραβο του για τον κόπο . Απλά το έχει καβαλήσει αρκετά καο έχει ένα σχετικό attitude . Γενικά εκφράζει κάποιες περίεργες απόψεις σε διαφορα θέματα που μετά τον κράζουν φουλ . Πάντως γουστάρει να καυλωνει κόσμο αλλά όταν του απαντάς κάτι σχετικό το παίζει κυρία . Δεν απαντάει και καλα σρ μήνυματα . Αλλά αν είσαι τοπ καο ψωλαρας μια χαρα θα σου απαντήσει . Πάντως στην πόλη που ζούμε που λέει ότι κάνει σεξ συνέχεια απορώ που και τι βρίσκει