Ελληνικές πούτσες / Greek dicks

@kalo_mich στο ινστα έχουμε κάτι ;; Είναι καθηγητής μου και έχει ρε φίλε ένα budgle ΟΛΑ τα λεφτά. Ο τύπος έχει πουτσαρα σίγουρα. Αν μπορεί κάποιος να αποσπάσει καμία φωτό🙏🏼

@kalo_mich στο ινστα έχουμε κάτι ;; Είναι καθηγητής μου και έχει ρε φίλε ένα budgle ΟΛΑ τα λεφτά. Ο τύπος έχει πουτσαρα σίγουρα. Αν μπορεί κάποιος να αποσπάσει καμία φωτό🙏🏼

Τι είναι; Εσκορτ; Κερνάει πουτσα κανονικά στο ινστα

• Like
Reactions: dadi1969
αυτόν τον ξέρετε; alexander_chantzis
Έχω δεί σίγουρα προφίλ με τη 4η φωτογραφία Grindr ΄ή Romeo κοντa μου. Μπορεί να ήταν μούφα αλλα μολις ειδα οτι πηγαίνει στο Πανεπιστημιο του Πειραια, οποτε μπορεί και να είναι όντως αυτος.

Εμένα έναν δικηγόρο μου βγάζει με αυτό το όνομα προφίλ, όχι καθηγητή.

Τι είναι αυτός δεν μου βγάζει κατι

• Like
Reactions: patifi
εχουμε τιποτα απο αυτον; δειχνει τον πουτσο του σε μερικα βιντεο
Σε κάθε βίντεο που βγάζει το πάει χωρίς εσώρουχο για να φαίνεται καλά ο πουτσος του ... Και σε κάτι λάιβ που κάνει οταν βλέπει κάτι thirsty comments να του το λένε το παίζει ότι δεν ξέρει τπτ ...