lakoser1245
Cherished Member
agapi sorry p s to lew alla den einai insta edwΝαι, ισχύει. Και ήταν πολύ καλός. Έχω κρατήσει το βίντεο, αλλά δεν θα το ανεβάσω. Δεν αξίζει να μπαίνω στον κόπο για 2-3 like... Ο καθένας ας το βρει απ' όπου νομίζει.
agapi sorry p s to lew alla den einai insta edwΝαι, ισχύει. Και ήταν πολύ καλός. Έχω κρατήσει το βίντεο, αλλά δεν θα το ανεβάσω. Δεν αξίζει να μπαίνω στον κόπο για 2-3 like... Ο καθένας ας το βρει απ' όπου νομίζει.
Εγώ πάντως θα ήθελα πολύ να το δω.Ναι, ισχύει. Και ήταν πολύ καλός. Έχω κρατήσει το βίντεο, αλλά δεν θα το ανεβάσω. Δεν αξίζει να μπαίνω στον κόπο για 2-3 like... Ο καθένας ας το βρει απ' όπου νομίζει.
Είπε ο lakoser1245 που έμαθε το LPSG στις 6 Ιανουαρίου 2020.agapi sorry p s to lew alla den einai insta edw
Είπε ο Mar_Mur_Mir_Mer_Mor που έμαθε το LPSG στις 8 Μαΐου 2021.Είναι απλά attention whore. Μην τσιμπάτε τόσο εύκολα.
Είπε ο lakoser1245 που έμαθε το LPSG στις 6 Ιανουαρίου 2020.
Είπε ο Mar_Mur_Mir_Mer_Mor που έμαθε το LPSG στις 8 Μαΐου 2021.
Λοιπόν, για να το λήξουμε. Σε όλα τα threads ανεβάζω υλικό, υπό δύο προϋποθέσεις:
1) Να ανεβάζουν κι άλλοι. 'Η
2) Εφόσον δεν ανεβάζουν, τουλάχιστον να εκτιμούν αυτούς που μπαίνουν στον κόπο να κόψουν βιντεάκια, να κάνουν screenshots κλπ.
Πιστεύω να έγινα κατανοητός.
ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΗΤΑΝ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΓΥΜΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΙ Ο ΠΕΤΣΑΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΜΑΤΙ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΥΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 24:00. OK, TON EXOYME ΔΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙ... ΤΡΑΓΙΚΟ.
View attachment 42925761
Στην Ελλάδα δεν δείχνουν ποτέ κωλαρακι σε εκπομπές που προορίζονται στο ευρύ κοινό. Στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες ο κωλος δείχνεται πλέον χωρίς censoring (αλλά όχι γεννητικά όργανα και γυναικείες θηλές). Στην Ελλάδα, αν δεν πρόκειται για ταινία μετά τις 10 το βραδυ μην περιμένετε να δείτε τίποτα. Με την επιθυμία θα μείνετε.
Οκει, δεν το έβλεπα καν πέρσι και δεν το ήξερα. Το έψαξα και όντως έδειξαν. Αυτό με γεμίζει με τρελές ελπίδες για να δούμε κώλο πέτσα ή στηβ.ΣΩΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΣΙ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΓΡΗΓΟΡΗ.
Οκει, δεν το έβλεπα καν πέρσι και δεν το ήξερα. Το έψαξα και όντως έδειξαν. Αυτό με γεμίζει με τρελές ελπίδες για να δούμε κώλο πέτσα ή στηβ.
Θα συμφωνήσωΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ NTOYKI.
Αυτό εννοείται. Προτιμώ τον Νίκο και τον Ισίδωρο από τον Πέτσα. Απλά, αν κάποιος δείξει κωλαράκι, αυτός θα είναι ο Μιλάτος (τέρμα επιδειξίας) ή ίσως ο Πέτσας. Οι άλλοι άνδρες του σπιτιού δεν μου φαίνονται αρκετά "γενναίοι" για κάτι τέτοιο.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ NTOYKI.
Να σημειωθεί ότι ο Ισίδωρος έχει ήδη δείξει στο ινστα τ , αν δεν κάνω λάθος...Αυτό εννοείται. Προτιμώ τον Νίκο και τον Ισίδωρο από τον Πέτσα. Απλά, αν κάποιος δείξει κωλαράκι, αυτός θα είναι ο Μιλάτος (τέρμα επιδειξίας) ή ίσως ο Πέτσας. Οι άλλοι άνδρες του σπιτιού δεν μου φαίνονται αρκετά "γενναίοι" για κάτι τέτοιο.
Παιδιά δεν το βλέπω…Αν δεν μπορείτε να διακρίνετε το αρχίδι του Νίκου... κοιτάξτε αριστερά.
View attachment 43324671 View attachment 43324681 View attachment 43324691 View attachment 43324751 View attachment 43324791
Τηλεοπτικά φαινόταν πολύ πιο καθαρά!Παιδιά δεν το βλέπω…