Big Brother Greece

ενταξει οταν τον εχει δει η μιση ελλαδα γυμνο μετα κατι τετοιες φωτογραφιες.. περνανε λιγο αδιαφορες
Καλά εγώ μαζί σου, ας κάνει ένα frontal να τελειώνουμε

ενταξει οταν τον εχει δει η μιση ελλαδα γυμνο μετα κατι τετοιες φωτογραφιες.. περνανε λιγο αδιαφορες
Όχι όλη η Ελλάδα. Εγώ ακόμα στο σκοτάδι είμαι :p

Εντωμεταξύ αυτό που όταν μπήκε στο παιχνίδι μας το έπαιζε σεμνός και μυξοπαρθενα ενώ από όταν βγήκε ανεβάζει συνέχεια φάρσες που είναι μόνιμα ντυμένος γκομενα με ξεπερνάει.κρυφό μήνυμα

Attachments

• Like
Reactions: Not_Me
Εντωμεταξύ αυτό που όταν μπήκε στο παιχνίδι μας το έπαιζε σεμνός και μυξοπαρθενα ενώ από όταν βγήκε ανεβάζει συνέχεια φάρσες που είναι μόνιμα ντυμένος γκομενα με ξεπερνάει.κρυφό μήνυμα
kai emena mou fainetai parajeno alla re borei na einai o tropos tou na ekfrazetai mesa se mia transphobikh koinwnia,kai kala kanontas to gia “content” kai gia “plaka” den borei na tou pei kaneis kati xwris na tou apanthsei xaxax gia plaka to kanw… poly sad

kai emena mou fainetai parajeno alla re borei na einai o tropos tou na ekfrazetai mesa se mia transphobikh koinwnia,kai kala kanontas to gia “content” kai gia “plaka” den borei na tou pei kaneis kati xwris na tou apanthsei xaxax gia plaka to kanw… poly sad
καλα το οτι γενικα υποκρινοταν και στο παιχνιδι ειναι ενα γεγονος οποτε μπορει.αλλωστε το οτι το επαιζε ηπιων τονων προφανως δεν γινεται.δεν ξερω κανεναν ηπιων τονων να κανει τετοιες φαρσες, να κυκλοφορει με βρακι τυπου Borat και αλλα πολλα. ενταξει ηθελε απλα να κανει το νουμερο του να τραβηξει προσοχη.

file:///C:/Users/agop/Desktop/22207497_1973792386172941_634008699_n.jpg
Εχω κατουρηθει στα γελια. μας κανεις paste to path αρχειου απο την επιφανεια εργασιας σου στο pc σου. περνατε απο καποιες ειδικες εξετασεις για να γραφτειτε στο φορουμ και εχετε μαζευτει ολοι εδω?

Εχω κατουρηθει στα γελια. μας κανεις paste to path αρχειου απο την επιφανεια εργασιας σου στο pc σου. περνατε απο καποιες ειδικες εξετασεις για να γραφτειτε στο φορουμ και εχετε μαζευτει ολοι εδω?
Αυτό είναι το μέσο επίπεδο δυστυχώς.

Ρε μαλάκες αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

μα ειμαστε τωρα εμεις απογονοι του Σοφοκλη? του Αριστοτελη?

• Like
Reactions: Ilias_93