Αν το ανοίξει εκεί που πρέπει, μπορεί να σε εκπλήξει, πού ξέρεις!Όλα καλά και όλα ωραία μέχρι να ανοίξει το στόμα του...
Δεν έχεις άδικο αρσενική barbie είναι
Εκτός αν το ανοίξει για τίποτα άλλο και είναι καλός εκεί![]()
Αν το ανοίξει εκεί που πρέπει, μπορεί να σε εκπλήξει, πού ξέρεις!
Τον άνθρωπο που θα καταφέρει να του αποσπάσει γυμνή θα τον ανακηρύξω εθνικό ευεργέτη!![]()
Βάση από μερικά bulge και πεσμένη χονδρή φαίνεται οπότε πιστεύω ότι είναι τουλάχιστον ικανοποιητική η πουτσα...αλλά αν δεν δεις σε στύση δεν μπορούμε να ξέρουμεΔεν θα τον έλεγα barbie... Είναι ένας ωραίος άνδρας αν και κατά την άποψή μου αυτό που τον κάνει να αρέσει είναι μια γοητεία παρά η ομορφιά. Ας πούμε ότι έχει έναν τύπο. Αν ανοίγει το στόμα του για άλλα δεν θα το μάθουμε μάλλον ποτέ, προσωπικά αμφιβάλλω. Πιστεύω δε, ότι και στο κρεββάτι δεν θα είναι κάτι ιδιαίτερο... ("ποιος ξέρει...;" θα ου πεις. Θα απαντήσω ότι δεν θα το μάθουμε ποτέ... μάλλον). Όσο για την γυμνή φωτό καλοδεχούμενη!!!!
Δεν νομίζω να το καταφέρει κανείς ποτέ είναι πιο συντηρητικός, πουριτανός πεθαίνεις δυστυχώςΑν το ανοίξει εκεί που πρέπει, μπορεί να σε εκπλήξει, πού ξέρεις!
Τον άνθρωπο που θα καταφέρει να του αποσπάσει γυμνή θα τον ανακηρύξω εθνικό ευεργέτη!![]()
Δεν έχεις καταλάβει οτι τον χαίρονται οι παπάδες??Εκεί που μας βάζει εκκλησιαστικά συνεχώς και μας τον ρίχνει στα τάρταρα...βάζει κάτι τέτοια και φτιαχνομαι...χαχαχα
View attachment 64879871View attachment 64879881
Αν δεν το δω, δεν το πιστεύω χαχαχαΔεν έχεις καταλάβει οτι τον χαίρονται οι παπάδες??
Εγώ προς τα εκεί κλείνω πια..Δυσκολο αν και οχι αδυνατο να το δω αλλά και να μην το δω είμαι σχεδόν σίγουρος πια.Αν δεν το δω, δεν το πιστεύω χαχαχα
Να τους τοπαρει λες;Εγώ προς τα εκεί κλείνω πια..Δυσκολο αν και οχι αδυνατο να το δω αλλά και να μην το δω είμαι σχεδόν σίγουρος πια.
Βερς τον κοβω.Να τους τοπαρει λες;