Τώρα τελευταία τι παίζει με αυτόν και τον flipster στο tik tok? Δηλώνουν ζευγάρι και κάτι τέτοιες μ@λακίες
Θελω να σοβαρευτούμε λιγο

Για να δεις βίντεο εδώ πρέπει να μπεις στη σελίδα την ώρα που τα λεπτά λήγουν σε 3
Ακομα ισχυει γιατι σε εμενα δεν δουλευει αυτο;;;;

• Like
Reactions: Kakaka1985
είμαι και γω που ΔΕΝ ΞΕΡΩ ποιός είναι ο Ζησάκης....😒
εσύ χάνεις...
zisakis.jpg

Θυμάμαι ακόμα κάτι εποχές χρόνια πριν που ήταν στην ίδια εκπομπή Ζησάκης - Ατζαράκης.
Ο Ατζαράκης τότε ένα δεν ειχε το σώμα που έχει τώρα.

Και ακόμα θυμάμαι ένα ρεπορταζ για σάουνες ή κάτι τέτοιο που τους είχαν στείλει μαζί.
Περίμενα να βγει ο Ζησάκης στη σάουνα όπως περιμένουν τα παιδάκια τον Άγιο Βασίλη τα Χριστούγεννα.

εσύ χάνεις...
View attachment 159707201

Θυμάμαι ακόμα κάτι εποχές χρόνια πριν που ήταν στην ίδια εκπομπή Ζησάκης - Ατζαράκης.
Ο Ατζαράκης τότε ένα δεν ειχε το σώμα που έχει τώρα.

Και ακόμα θυμάμαι ένα ρεπορταζ για σάουνες ή κάτι τέτοιο που τους είχαν στείλει μαζί.
Περίμενα να βγει ο Ζησάκης στη σάουνα όπως περιμένουν τα παιδάκια τον Άγιο Βασίλη τα Χριστούγεννα.

Δε σε πιστεύω χαχαχαχα
και δεν πιστεύω και εμένα που τόσα χρόνια μετά το θυμάμαι ακόμα χαχααχχα (ναι Οκ δεν ηταν σάουνα, ηταν hot yoga, αλλά και πάλι!)

• Haha
Reactions: altervision
Ρε παιδιά από τα πατόκαυλα της σειράς ταμπού έχουμε κάτι ; Ειδικά τον Σταύρο Χατζαριάν που κάνει την Χρυσόστομο τι καύλα ρε φίλε θελω να ξαπλώσει και να του πάρω ένα τσιμπουκι όλο δικό μου και δικό του

Ξέρουμε ρόλο του Κουκουρακη... Λένε πόσοι ότι έχουν πάει μαζί του αλλά δεν δίνουν πληροφορίες. Επίσης εμένα μου φαινεται δυσπροσιτος...