Έχω γυμνές τουKαι αυτός είναι για πολλα τσιμπουκια... συγνώμη αλλα είναι
Έχω γυμνές τουKαι αυτός είναι για πολλα τσιμπουκια... συγνώμη αλλα είναι
Εγώ έστειλα προσωπικό να δω εάν θα απαντήσειανέβασε τες λοιπόν μη μας απειλείς απλά![]()
Α να γειά σου αγάπη μου! <3Κάθε φορά τα ίδια και δεν λέτε να βάλετε μυαλό.
Σιγά μην έχει γυμνές του.. εγώ του έστειλα προσωπικό και μου ζήτησε λέει αντάλλαγμαΑ να γειά σου αγάπη μου! <3
Παιδιά δεν έχει ! Προσέξετε όλοι σας με αυτόν! Στέλνει μια φεικ φωτό που δεν ταιριαζει καν με Ορφέα και μετά ζητάει Βίντεο από κάποιον για ανταλλαγή λέγοντας ότι έχει βίντεο με πρόσωπο και τελευταία στιγμή λέει δεν στέλνει !Σιγά μην έχει γυμνές του.. εγώ του έστειλα προσωπικό και μου ζήτησε λέει αντάλλαγμα
Εγώ το ξέρω! Το υποψιάστηκα! Αρχικά μου απάντησε 3 μέρες μετά και το είχα καταλάβει εξαρχής! Ευχαριστούμε όμως για την ενημέρωση!Παιδιά δεν έχει ! Προσέξετε όλοι σας με αυτόν! Στέλνει μια φεικ φωτό που δεν ταιριαζει καν με Ορφέα και μετά ζητάει Βίντεο από κάποιον για ανταλλαγή λέγοντας ότι έχει βίντεο με πρόσωπο και τελευταία στιγμή λέει δεν στέλνει !
Χαχα παρακαλώ !Εγώ το ξέρω! Το υποψιάστηκα! Αρχικά μου απάντησε 3 μέρες μετά και το είχα καταλάβει εξαρχής! Ευχαριστούμε όμως για την ενημέρωση!![]()