JohnieLimeRiddles
Legendary Member
- Media
- 0
- Sexuality
- No Response
Ειναι τοσο αστειο οτι ειναι παντελως αποτυχημενοι ως μοντελα, και βγαζουν κατι παν-ακυρες φωτογραφιες απο "φωτογραφους" της κακιας ωρας που απλα θελουν να τους δουν τσιτσιδους.View attachment 82381341
Drop those jeans
Δηλώνουν μοντέλα. Δεν είναι.Ειναι τοσο αστειο οτι ειναι παντελως αποτυχημενοι ως μοντελα, και βγαζουν κατι παν-ακυρες φωτογραφιες απο "φωτογραφους" της κακιας ωρας που απλα θελουν να τους δουν τσιτσιδους.
οταν σε ενα μοντελο οι σελφι του ειναι καλυτερες απο της "επαγγελματικες" φωτο του, κατι δεν παει καλα...
kai gay slipaki o thanos .... ! oraios !
Εγώ έχω δεί ενα βίντεο με μια παρτούζα που ο ένας του μοιάζει και το ανέβασα κιόλας , αλλά για άγνωστους λόγους διαγράφηκε ύστερα απο αναφορά κάποιας αδερφής του ελέους που αυτοδιορίστηκε χωροφύλακας στο site ....Δηλαδή από αυτό το παλικάρι σοβαρά δεν έχει βγει Ούτε καν σεξ τειπ;
Εγώ τόσο καιρό εδώ subscribed, αυτό το βίντεο που λες δεν το είδα...Εγώ έχω δεί ενα βίντεο με μια παρτούζα που ο ένας του μοιάζει και το ανέβασα κιόλας , αλλά για άγνωστους λόγους διαγράφηκε ύστερα απο αναφορά κάποιας αδερφής του ελέους που αυτοδιορίστηκε χωροφύλακας στο site ....
He needs an onlyfansHe needs his own thread...