Photos & Videos Greece's Next Top Model (2021 - 2022)

Ειναι τοσο αστειο οτι ειναι παντελως αποτυχημενοι ως μοντελα, και βγαζουν κατι παν-ακυρες φωτογραφιες απο "φωτογραφους" της κακιας ωρας που απλα θελουν να τους δουν τσιτσιδους.
οταν σε ενα μοντελο οι σελφι του ειναι καλυτερες απο της "επαγγελματικες" φωτο του, κατι δεν παει καλα...

• Like
Reactions: lakoser1245
Ειναι τοσο αστειο οτι ειναι παντελως αποτυχημενοι ως μοντελα, και βγαζουν κατι παν-ακυρες φωτογραφιες απο "φωτογραφους" της κακιας ωρας που απλα θελουν να τους δουν τσιτσιδους.
οταν σε ενα μοντελο οι σελφι του ειναι καλυτερες απο της "επαγγελματικες" φωτο του, κατι δεν παει καλα...
Δηλώνουν μοντέλα. Δεν είναι.

Παιδιά υπάρχουν και άλλες φωτογραφίες με τον Θάνο

Μπορείτε να στείλετε στο ινστα του φωτογράφου για παραπάνω φωτογραφίες για να δείτε την δουλειά που έκανε με το μοντέλο. akis s photography είναι το όνομα

Το προσπάθησα εγώ αλλά επειδή έστειλα από ψεύτικο προφ ζητούσε φώτο και στοιχεία και δεν θέλω να δώσω περαιτέρω...οπότε αν κάποιος καταφέρει ας τα στείλει εδώ

• Like
Reactions: EnterTheVoid
Δηλαδή από αυτό το παλικάρι σοβαρά δεν έχει βγει Ούτε καν σεξ τειπ;
Εγώ έχω δεί ενα βίντεο με μια παρτούζα που ο ένας του μοιάζει και το ανέβασα κιόλας , αλλά για άγνωστους λόγους διαγράφηκε ύστερα απο αναφορά κάποιας αδερφής του ελέους που αυτοδιορίστηκε χωροφύλακας στο site ....

Εγώ έχω δεί ενα βίντεο με μια παρτούζα που ο ένας του μοιάζει και το ανέβασα κιόλας , αλλά για άγνωστους λόγους διαγράφηκε ύστερα απο αναφορά κάποιας αδερφής του ελέους που αυτοδιορίστηκε χωροφύλακας στο site ....
Εγώ τόσο καιρό εδώ subscribed, αυτό το βίντεο που λες δεν το είδα...