πως στο καλό θα μας βγάλει στην σελίδα τα βίντεο από ελληνικές κάμερες μόνο?
Αν ρωτάς για το cam4, έχει επιλογή Filter πάνω αριστερά στο παράθυρο, όπου μπορείς να επιλέξεις -μεταξύ άλλων- βάσει χώρας και γλώσσας.

• Like
Reactions: grboy202
Έχει ποσταριστει αυτό και τα υπόλοιπα 3 στο thread. Αχ κάποιος να πετύχει τα καινούρια τους live... Εγώ βλέπω και το Twitter τους που ανακοινώνουν ότι θα κάνουν live αλλά ποτέ δεν είμαι σπίτι να κάνω record...

• Like
Reactions: dariyaloseva4
Έχει ποσταριστει αυτό και τα υπόλοιπα 3 στο thread. Αχ κάποιος να πετύχει τα καινούρια τους live... Εγώ βλέπω και το Twitter τους που ανακοινώνουν ότι θα κάνουν live αλλά ποτέ δεν είμαι σπίτι να κάνω record...
a sry για το σπαμ τοτε. Εριξα πολυ γρηγορη ματια αλλα δεν το πετυχα

• Like
Reactions: EnterTheVoid
Pos ine sto Twitter?

magkes panos223 apo cam4 exei kaneis tpt?
απ οτι ειδα δεν εχουν δειξει ποτε κατι παραπανω απο εσωρουχα, και δεν μπορω να κατεβασω υλικο καθως πρεπει να πληρωσεις.
1639474645753.png

απ οτι ειδα δεν εχουν δειξει ποτε κατι παραπανω απο εσωρουχα, και δεν μπορω να κατεβασω υλικο καθως πρεπει να πληρωσεις.
View attachment 58633761
eixane deixei kai oi duo. kai o enas einai polu dunatos

• Like
Reactions: EnterTheVoid