Αν ρωτάς για το cam4, έχει επιλογή Filter πάνω αριστερά στο παράθυρο, όπου μπορείς να επιλέξεις -μεταξύ άλλων- βάσει χώρας και γλώσσας.πως στο καλό θα μας βγάλει στην σελίδα τα βίντεο από ελληνικές κάμερες μόνο?
Έχει ποσταριστει αυτό και τα υπόλοιπα 3 στο thread. Αχ κάποιος να πετύχει τα καινούρια τους live... Εγώ βλέπω και το Twitter τους που ανακοινώνουν ότι θα κάνουν live αλλά ποτέ δεν είμαι σπίτι να κάνω record...
a sry για το σπαμ τοτε. Εριξα πολυ γρηγορη ματια αλλα δεν το πετυχαΈχει ποσταριστει αυτό και τα υπόλοιπα 3 στο thread. Αχ κάποιος να πετύχει τα καινούρια τους live... Εγώ βλέπω και το Twitter τους που ανακοινώνουν ότι θα κάνουν live αλλά ποτέ δεν είμαι σπίτι να κάνω record...
Pos ine sto Twitter?Έχει ποσταριστει αυτό και τα υπόλοιπα 3 στο thread. Αχ κάποιος να πετύχει τα καινούρια τους live... Εγώ βλέπω και το Twitter τους που ανακοινώνουν ότι θα κάνουν live αλλά ποτέ δεν είμαι σπίτι να κάνω record...
@twonightguysPos ine sto Twitter?
eixane deixei kai oi duo. kai o enas einai polu dunatosαπ οτι ειδα δεν εχουν δειξει ποτε κατι παραπανω απο εσωρουχα, και δεν μπορω να κατεβασω υλικο καθως πρεπει να πληρωσεις.
View attachment 58633761