Nude Turkish Celebrities

Kendi Bulge’uma göre ahahahaha
Sacmalamaaaaaaaaa verification requestinden belli canim. Senin bulge’un büyük dursa ne yazar. Malın kalitesi ortada. Camdan evin var komsunun camina tas atiyorsun. 🧐

Kendi Bulge’uma göre ahahahaha

Verified photo'nu yorumlarsam, istediğin kadar aşağıdan ve yakından çekim yap, A4'ü - ki genişliği standart 21cm'dir, ortadan ikiye katladığını görüyorum - yani yarısı 10.5cm. Hadi aşağıdan 1.5cm, yukarıdan da 1cm ekledikten sonra standart Türk çükü olan 13 cm (max 14 cm) boyutuna varıyorum. Ondan sik boylarımızı ve bulge'larımızı abartmayalım. :rolleyes:

Verified photo'nu yorumlarsam, istediğin kadar aşağıdan ve yakından çekim yap, A4'ü - ki genişliği standart 21cm'dir, ortadan ikiye katladığını görüyorum - yani yarısı 10.5cm. Hadi aşağıdan 1.5cm, yukarıdan da 1cm ekledikten sonra standart Türk çükü olan 13 cm (max 14 cm) boyutuna varıyorum. Ondan sik boylarımızı ve bulge'larımızı abartmayalım. :rolleyes:
14 cm mi ahshshdhdhshsdhhd aynen kanka

Ailemizin efendi yakışıklısı Batın Balcıoğlu boxer modeli olmuş. Bulge beklediğimden küçük umarım kalkınca büyüktür :)
Koyunun olmadığını yerde keçiye Abdurrahman çelebi derler misali, yurtdisinda gymde buna 100 basacak onlarca adam gioruyorum. Bu arkadaş yakışıklı mı? 100%. İç çamaşırlı mankeni olacak bir vücuda sahip mi? kesinlikle hayır. Eminim marka Merter ya da tahtakaledeki merdiven altı markalardan birisidir.

I’m surprised no nude of turkish actors here from chatting with people , I’m in contact with some actors and didn’t share because still in contact with them but no one else has something !!!!?

I’m surprised no nude of turkish actors here from chatting with people , I’m in contact with some actors and didn’t share because still in contact with them but no one else has something !!!!?
so u can share! u come here to see the posts. you should share too. just waiting for others to share is ridiculous! am i wrong?

• Like
Reactions: Evie987
so u can share! u come here to see the posts. you should share too. just waiting for others to share is ridiculous! am i wrong?
Yes it’s ridiculous that you say i should share while you didn’t , i will share for the ones who stops sending to me but not someone still send me daily that’s what i meant , anyway stay tuned and they’re easier than you think just be beautiful and make effort ..