Που θα πάει θα το κεράσει 💵💵💵
εχθές έβλεπα το Insta του και το Tiktok του, ρε το καργιολάκι σε ΟΛΑ τα βίντεο η "γδυνεται" ή "ντύνεται" πάντως δίνει πόνο, ξέρει καλά ότι ξεροσταλιάζουμε....

εχθές έβλεπα το Insta του και το Tiktok του, ρε το καργιολάκι σε ΟΛΑ τα βίντεο η "γδυνεται" ή "ντύνεται" πάντως δίνει πόνο, ξέρει καλά ότι ξεροσταλιάζουμε....
Σταματήστε να τον χαλβαδιάζετε και θα δεις για πότε θα το κάνει το πιο αποκαλυπτικό

Σταματήστε να τον χαλβαδιάζετε και θα δεις για πότε θα το κάνει το πιο αποκαλυπτικό
Έχει μια λογική αυτό που λες... χεχε αλλά ξέρει ότι δεν είναι ένα και δύο που τον θέλουν αλλά πολλοί παραπάνω 🤤🤤

Απελπισμένος για να τον προσέξουν… μέχρι και στο Survivor πήγε γι’ αυτόν τον λόγο.
Καυλας ήταν και Καυλας είναι... οπότε δεν έχει ανάγκη για να απελπιστει.. καυλωνει πολύ κόσμο

Αν ξέρατε ότι ο Ορφέας πάει με άντρες.. τι ρόλο πιστεύετε θα είχε;
Εγώ προσωπικά βερς θα έλεγα

bottomιερα με μουνί σαν την τρύπα του όζοντος.

φαινόταν και στο Survivor πόσο απελπισμένα έτρεχε πίσω απο Keli και Nino.

• Like
  • Wow
Reactions: KNIK and hotman97
bottomιερα με μουνί σαν την τρύπα του όζοντος.

φαινόταν και στο Survivor πόσο απελπισμένα έτρεχε πίσω απο Keli και Nino.

Eσυ δεν κλαιγοσουν προσφατα ποσο τον βαριεσαι και δεν θες να ασχολεισαι μαζι του? Ολο εδω σε βλεπω ... και παντα με γελοια σχολια.

• Haha
Reactions: kjla and Chriskalp
Eσυ δεν κλαιγοσουν προσφατα ποσο τον βαριεσαι και δεν θες να ασχολεισαι μαζι του? Ολο εδω σε βλεπω ... και παντα με γελοια σχολια.
1) ότι θέλω θα κάνω.
2) ποτέ δεν είπα ότι δεν θέλω να ασχοληθώ μαζί του... απλα βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια να κάνει και κάτι άλλο. αλλά σαν την κακιασμένη θείτσα του Φόρουμ για άλλη μία φορά αλλάζεις λόγια.
3) καλά για το ποιος γράφει γελοία σχόλια... το απέδειξες εσύ πολλές φορές. ασε που το Nickname σου επιβεβαιώνει από μόνο του αν πρέπει να σε παίρνουμε στα σοβαρά.

• Like
Reactions: Greek97
1) ότι θέλω θα κάνω.
2) ποτέ δεν είπα ότι δεν θέλω να ασχοληθώ μαζί του... απλα βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια να κάνει και κάτι άλλο. αλλά σαν την κακιασμένη θείτσα του Φόρουμ για άλλη μία φορά αλλάζεις λόγια.
3) καλά για το ποιος γράφει γελοία σχόλια... το απέδειξες εσύ πολλές φορές. ασε που το Nickname σου επιβεβαιώνει από μόνο του αν πρέπει να σε παίρνουμε στα σοβαρά.
Μωρε ακόμα και εδώ τσακώνεστε;; Πόσο κατινες είστε.

• Haha
Reactions: TaaaaZ