Serbian Actors Going Nude

Viktor Savić in the series "Basketball Players" (2005)​

I was doing research for last two years and more to find him nude, and there it is, a short but only nude/butt scene in his whole carrier. There is also nude swim scene, bit because of the video quality there's nothing visable. Enjoy.
In which episode can we see him nude please ????

Обыкновенная история

Da li može neko da se prijavi odnosno napravi nalog? Meni neće, ne dobijem mejl za potvrdu registracije. Mislim da je dostupna srpska verzija predstave gde igra Luka Grbić, jer ruska verzija traje 2h44min a ovo traje 3h20min. Ako neko zna, bio bih zahvalan. Čisto da proverimo, ali znam da su snimali predstavu.

Обыкновенная история

Da li može neko da se prijavi odnosno napravi nalog? Meni neće, ne dobijem mejl za potvrdu registracije. Mislim da je dostupna srpska verzija predstave gde igra Luka Grbić, jer ruska verzija traje 2h44min a ovo traje 3h20min. Ako neko zna, bio bih zahvalan. Čisto da proverimo, ali znam da su snimali predstavu.
Luka je go u predstavi :D

Обыкновенная история

takoder ne zeli :( ne dolazi nikako mail za zavrsiti registraciju kod mene :confused:

takoder ne zeli :( ne dolazi nikako mail za zavrsiti registraciju kod mene :confused:
Očigledno im je sajt sranje, baguje. Ako hoćeš možeš im pisati da to poprave, ja sam gledao predstavu uživo, nije mi toliko da vidim koliko da postavim ovde te nude delove. Kratki su ali dovoljni.

Za sve zainteresovane, od danas u bioskopima film "Videoteka". Javite ako se skinuo Relja Popović ili neki drugi glumac. Možda je Reljina scena iz trejlera klikbejt a možda i nije... Ko zna..

Za sve zainteresovane, od danas u bioskopima film "Videoteka". Javite ako se skinuo Relja Popović ili neki drugi glumac. Možda je Reljina scena iz trejlera klikbejt a možda i nije... Ko zna..
Odgledao sam film i Relja ne pokazuje ništa u sceni seksa. Naravno glumicu iz scene jesu skinuli.