Survivor 2020-2021 (greece)

Σήμερα ο james ήταν χωρίς μπλούζα . Έχει κανείς καμιά φωτό ;
Τί μαλακιες, καραγκιοζιλικα και αξιολύπητα πράγματα θα διαβάσουμε ακόμα. Έχετε καταντήσει τα threads χαβούζα χαζομάρας... Έχετε καταλάβει για τί είναι το site; Επίσης τόσο δύσκολο σου είναι να βγάλεις μόνος σου screen shots;

Τί μαλακιες, καραγκιοζιλικα και αξιολύπητα πράγματα θα διαβάσουμε ακόμα. Έχετε καταντήσει τα threads χαβούζα χαζομάρας... Έχετε καταλάβει για τί είναι το site; Επίσης τόσο δύσκολο σου είναι να βγάλεις μόνος σου screen shots;
Αν δεν σου αρέσει κάποιο ποστ που ανεβαίνει , κάνε report ή μην ασχολείσαι . Εγώ ζήτησα απλά μια φωτό που κάποιος ήδη να την έχει βγάλει . Και όχι δεν μου είναι δύσκολο να το κάνω εγώ .

Εντομεταξυ πόσο τραγικό είναι ότι το μόνο αρχείο το οποίο ανταποκρίνεται στο σκοπό του thread ( γυμνή φώτο του chris) έχει κατέβει..
Φαινεται αυτός που την ανέβασε από εκεί που την σουφρωσε το γκρουπ που την πήρε τον καταλάβανε και την έσβησε

Κάτι άσχετο άλλο το thread any greek celebrity γιατί έκλεισε? Αν και κατά τη γνώμη μου το είχανε κάνει κάποιοι μουνι καπελο
Μάλλον πέφτει λογοκρισία και την κάνει το site λογικά γιατί ανέβηκε και εκεί καινουρια φωτογραφία πρώτη φορά και σβήστηκε πάλι. Σβήστηκε όλο το thread των celebrities, σβήστηκε η φωτογρφια του δικηγόρου από εδώ και φωτογραφία που ανέβηκε στο καινούριο thread για celebrities.

Μάλλον πέφτει λογοκρισία και την κάνει το site λογικά γιατί ανέβηκε και εκεί καινουρια φωτογραφία πρώτη φορά και σβήστηκε πάλι. Σβήστηκε όλο το thread των celebrities, σβήστηκε η φωτογρφια του δικηγόρου από εδώ και φωτογραφία που ανέβηκε στο καινούριο thread για celebrities.
Yπαρχει νεο thread;

Ποιον απεικόνιζε η φώτο, πρόλαβες να δεις?