Tommy2345Tommy
Expert Member
- Media
- 0
- Sexuality
- Unsure
Omg και 3 lol ο τυπος εχει καλό πακέτο.O dikhgoros mas...
Omg και 3 lol ο τυπος εχει καλό πακέτο.O dikhgoros mas...
Τι γίνεται σε αυτούς τους μαχητες;;; Όλη η ψωλαρία εκεί έπεσε;;;Ζαχαροπλάστης
Κάποιου του φύτρωσε τρίτο ποδι
Από ποιο επεισόδιο είναι?Ζαχαροπλάστης
Κάποιου του φύτρωσε τρίτο ποδι
Τι του δικηγορου?ΑΧΧ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΞΑΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ! ΔΕ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΑ!
ΠΛΙΖΖΖ!
Τί μαλακιες, καραγκιοζιλικα και αξιολύπητα πράγματα θα διαβάσουμε ακόμα. Έχετε καταντήσει τα threads χαβούζα χαζομάρας... Έχετε καταλάβει για τί είναι το site; Επίσης τόσο δύσκολο σου είναι να βγάλεις μόνος σου screen shots;Σήμερα ο james ήταν χωρίς μπλούζα . Έχει κανείς καμιά φωτό ;
Αν δεν σου αρέσει κάποιο ποστ που ανεβαίνει , κάνε report ή μην ασχολείσαι . Εγώ ζήτησα απλά μια φωτό που κάποιος ήδη να την έχει βγάλει . Και όχι δεν μου είναι δύσκολο να το κάνω εγώ .Τί μαλακιες, καραγκιοζιλικα και αξιολύπητα πράγματα θα διαβάσουμε ακόμα. Έχετε καταντήσει τα threads χαβούζα χαζομάρας... Έχετε καταλάβει για τί είναι το site; Επίσης τόσο δύσκολο σου είναι να βγάλεις μόνος σου screen shots;
Φαινεται αυτός που την ανέβασε από εκεί που την σουφρωσε το γκρουπ που την πήρε τον καταλάβανε και την έσβησεΕντομεταξυ πόσο τραγικό είναι ότι το μόνο αρχείο το οποίο ανταποκρίνεται στο σκοπό του thread ( γυμνή φώτο του chris) έχει κατέβει..
Μάλλον πέφτει λογοκρισία και την κάνει το site λογικά γιατί ανέβηκε και εκεί καινουρια φωτογραφία πρώτη φορά και σβήστηκε πάλι. Σβήστηκε όλο το thread των celebrities, σβήστηκε η φωτογρφια του δικηγόρου από εδώ και φωτογραφία που ανέβηκε στο καινούριο thread για celebrities.Κάτι άσχετο άλλο το thread any greek celebrity γιατί έκλεισε? Αν και κατά τη γνώμη μου το είχανε κάνει κάποιοι μουνι καπελο
Yπαρχει νεο thread;Μάλλον πέφτει λογοκρισία και την κάνει το site λογικά γιατί ανέβηκε και εκεί καινουρια φωτογραφία πρώτη φορά και σβήστηκε πάλι. Σβήστηκε όλο το thread των celebrities, σβήστηκε η φωτογρφια του δικηγόρου από εδώ και φωτογραφία που ανέβηκε στο καινούριο thread για celebrities.
Ποιον απεικόνιζε η φώτο, πρόλαβες να δεις?Μάλλον πέφτει λογοκρισία και την κάνει το site λογικά γιατί ανέβηκε και εκεί καινουρια φωτογραφία πρώτη φορά και σβήστηκε πάλι. Σβήστηκε όλο το thread των celebrities, σβήστηκε η φωτογρφια του δικηγόρου από εδώ και φωτογραφία που ανέβηκε στο καινούριο thread για celebrities.
Τι ανέβηκε έχασα επεισόδια.Μπορειτε να μου το στείλετε?Yπαρχει νεο thread;