KNIK
Superior Member
- Media
- 0
- Sexuality
- 50% Straight, 50% Gay
- KNIK,
Είναι για ξεσκισμαTo kwlaraki tou ntany ta kerdizei ola
Είναι για ξεσκισμαTo kwlaraki tou ntany ta kerdizei ola
Αξιοπηδήσιμο φουλTo kwlaraki tou ntany ta kerdizei ola
ΚΝΙΚ μου εμεις καταλαβαινόμαστεΕίναι για ξεσκισμα
I have to agree. Ας όψεται το κωλόμουνο του Ντανυ και όχι μονοΚΝΙΚ μου εμεις καταλαβαινόμαστε
Καλά ναι και στου Φάνη έμπαινα… για ΤΟ ξεσκισμα μιλαμεI have to agree. Ας όψεται το κωλόμουνο του Ντανυ και όχι μονο
Εννοείται. Και Γκιουλεκα. Αλλά Φάνη και Ντάνιελ θέλω να τα πονέσω τα παλικαράκιαΚαλά ναι και στου Φάνη έμπαινα… για ΤΟ ξεσκισμα μιλαμε
Ααστα … ναι και Γκιουλέκα, πως τον ξέχασαΕννοείται. Και Γκιουλεκα. Αλλά Φάνη και Ντάνιελ θέλω να τα πονέσω τα παλικαράκια
Το τι φαντασιώσεις έχω κάνει με αυτούς...ελπίζω να βρεθεί κάποιος να τα πηδηξει..Ααστα … ναι και Γκιουλέκα, πως τον ξέχασα
χαχα μπαα δυσκολο το κοβω .. τωρα εγινε και ο νουρκα ντιβα οποτε πάει, χαθηκε το κορμί πατριωτηΤο τι φαντασιώσεις έχω κάνει με αυτούς...ελπίζω να βρεθεί κάποιος να τα πηδηξει..
Σωστά πλέον είναι νικητής survivor. Καταξίωση!!!χαχα μπαα δυσκολο το κοβω .. τωρα εγινε και ο νουρκα ντιβα οποτε πάει, χαθηκε το κορμί πατριωτη
wowΥπάρχει και αυτή η φωτό
View attachment 135885231
Πόσο θέλω να του ανοίξω τα πόδια και αυτή την κωλαρα.Υπάρχει και αυτή η φωτό
View attachment 135885231
Θα συμφωνήσωti omorfia. ti kormara. ti andraklas.
mazi me Stathi, Bartzakomounaro (Nikos) kai Ntano oti pio sexy kai omorfo exei perasi apo to Survivor kai genika apo oli tin ellhniki showbiz. apla wow.