Μλκ έχει καταντήσει κάτι παραπάνω από κωμικοτραγικό το συγκεκριμένο thread!! Ειδικά όσοι το πετύχαμε στις αρχές κάμποσα χρόνια πριν που πέταγε...

Καλησπέρα! Να ρωτήσω μήπως υπάρχει κάποια άλλη παρόμοια ομάδα κάπου αλλού? Πχ ινστα ή x ή σε κάποια άλλη εφαρμογή? Εάν γνωρίζετε θα ήθελα να μοτ πείτε. Ευχαριστώ πολυ

Μλκ έχει καταντήσει κάτι παραπάνω από κωμικοτραγικό το συγκεκριμένο thread!! Ειδικά όσοι το πετύχαμε στις αρχές κάμποσα χρόνια πριν που πέταγε...

Παλιά κυκλοφορούσε πολύ υλικό και σίγουρα υπάρχουν άτομα που έχουν σκληρούς δίσκους ολόκληρους

the sad truth

Ξέρεις πόσες φορές τα έχω πει αλλά εγώ βγαίνω στο φινάλε η κακιασμενη αδερφή και τρώω αναφορές από τα διάφορα εξυπνοπουλια κοθονια που ξέρουν μόνο να λένε πλιζ πλιζ στείλε ντιεμ

• Like
Reactions: brianhunk and Lovs
τι καυλα που ήταν ο Σβιτάιλο στα νιάτα του ρε φίλε...
Εγω απο πέρσι που εμαθα την ηλικία του δεν μπορώ να πιστέψω οτι ειναι του 1985 και οτι μεχρι πριν τρεις μηνες ηταν μονο 38

• Like
Reactions: fidodido86
Εγω απο πέρσι που εμαθα την ηλικία του δεν μπορώ να πιστέψω οτι ειναι του 1985 και οτι μεχρι πριν τρεις μηνες ηταν μονο 38
σοβαρά μιλάς τώρα;;
ε οχι, σορυ, έχει κακογεράσει τότε... προσωπικά δεν τον έκανα 38 ούτε με σφαιρες, 45-47 πατημένα τον ειχα.

• Like
Reactions: klion
σοβαρά μιλάς τώρα;;
ε οχι, σορυ, έχει κακογεράσει τότε... προσωπικά δεν τον έκανα 38 ούτε με σφαιρες, 45-47 πατημένα τον ειχα.
Εγω αληθεια νομιζα οτι ειναι 50αρης….Στο google γραφει 1985 και εχει δημοσιεύσει και ο ιδιος post. Ρε σου λεω νομιζα μεχρι και οτι λεει ψεματα για την ηλικία του. Αυτο δεν ειναι κακογέρασμα, γιατι στα 38-39 ΔΕΝ εισαι γερος εισαι νεοτατος. Κακογερασμενο λέμε καποιον που ειναι σε μεγαλη ηλικία αλλα φαινεται και εντονα οτι ειναι μεγάλος.

• Like
Reactions: klion
Εγω αληθεια νομιζα οτι ειναι 50αρης….Στο google γραφει 1985 και εχει δημοσιεύσει και ο ιδιος post. Ρε σου λεω νομιζα μεχρι και οτι λεει ψεματα για την ηλικία του. Αυτο δεν ειναι κακογέρασμα, γιατι στα 38-39 ΔΕΝ εισαι γερος εισαι νεοτατος. Κακογερασμενο λέμε καποιον που ειναι σε μεγαλη ηλικία αλλα φαινεται και εντονα οτι ειναι μεγάλος.
Ναι τέλος πάντων αυτό εννοούσα.
Κάνει το κλασικό λάθος πολλών ανδρών, πάντως: παρότι τα μαλλιά του πια είναι και άσπρα αλλά και εμφανώς λιγότερα/πιο αδύναμα από παλιά, αντί να τα κόψει τα αφήνει σε κοτσιδάκι σαν κάτι 70άρηδες μεταλλάδες. Με λίγο πιο προσεγμένα μαλλιά και γένια, θα φαινόταν άνετα νεότερος.

Καυλιάρικο βλέμμα και φωνή βέβαια πάντα.

Λόγο έλλειψης υλικού λογικά θα ανεβάσουμε και τον Κούρκουλο ...
Αν είχαμε γυμνές του Κούρκουλου ή των άλλων του Αγίου ελληνικού κινηματογράφου θα ήταν σίγουρα πολύ καλύτερες από τους σημερινούς ηθοποιούς!! Άντρακλες!!!

• Like
Reactions: charis mak
ΕΝΤΑΞΕΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΦΩΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΡΕΚΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ. ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΤΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΡΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΕΚΑ. ME YΠΟΨΙΑ FRONTAL. ;)

Spyros Fwkas.png

Kostas Prekas 2.png
Kostas Prekas 3.png