το ιδιο και εγω πιστευω.ισως ειναι bi φαινεται λιγο ατακτος.Βέβαια υπάρχει μια διαφορά,ο Αγγαίος είναι straight ,ο Ντίνος δεν νομίζω .
(Δεν γνωρίζω καθόλου απλά μου κάνει για gay )
παντως αλλαξε η μοδα;πλεον αφηνουν παλι τριχα σε μασχαλη;
το ιδιο και εγω πιστευω.ισως ειναι bi φαινεται λιγο ατακτος.Βέβαια υπάρχει μια διαφορά,ο Αγγαίος είναι straight ,ο Ντίνος δεν νομίζω .
(Δεν γνωρίζω καθόλου απλά μου κάνει για gay )
Ευτυχώς δεν λες; φτάνει πια ολόκληροι μαντράχαλοι να κυκλοφορούν σαν 13χρονα με ξυρισμένες μασχάλες…το ιδιο και εγω πιστευω.ισως ειναι bi φαινεται λιγο ατακτος.
παντως αλλαξε η μοδα;πλεον αφηνουν παλι τριχα σε μασχαλη;
εμενα μου εκανε εντυπωση πιο πολυ για τους συγκεκριμενους.διοτι σχεδον ολα τα μοντελα ασχετως με το αν πρεπει ή οχι συνηθως ειναι πιο ατριχα και απο κοπελες.Η αλήθεια είναι ότι η τρίχα στην μασχάλη επεστρεψε ως μόδα. Το πρόβλημα είναι ότι ηρθε και στις γυναικες..
Τα μοντελα που κάνουν πασαρέλα έτσι πρεπει να είναι γιατί θεωρούνται κρεμάστρες οπότε πρεπει να είναι οσο αδιάφορα γίνεται. Τα μοντέλα που κανουν φωτογραφισεις πρεπει να ξεχωρίζουν.εμενα μου εκανε εντυπωση πιο πολυ για τους συγκεκριμενους.διοτι σχεδον ολα τα μοντελα ασχετως με το αν πρεπει ή οχι συνηθως ειναι πιο ατριχα και απο κοπελες.
παει το στηθος..η τριχαΚαιρό είχε να ανεβάσει στόρυ ημίγυμνος
Θα ξαναβγεί δεν πειράζει.παει το στηθος..η τριχα
Παρτουζα έπαιξε...
Από κοντά είναι ακόμα πιο θεός εν τω μεταξυΗ ρώγα του Στεργίου,άπαιχτη
View attachment 97948711
Κυκλοφορεί συχνά πυκνά Παγκράτι τελευταία με έναν κύριο...