ε νομιζω πλεον που τον εχουν δει ολοι οπως τον γεννησε η μανα του..ενα μακρινο βιντεο με σωμα δενε ιναι και κατι συνταρακτικοΤι πλάσμα ο Στεργίου ε;
View attachment 100319071
ε νομιζω πλεον που τον εχουν δει ολοι οπως τον γεννησε η μανα του..ενα μακρινο βιντεο με σωμα δενε ιναι και κατι συνταρακτικοΤι πλάσμα ο Στεργίου ε;
View attachment 100319071
we will never get enough of him <3ε νομιζω πλεον που τον εχουν δει ολοι οπως τον γεννησε η μανα του..ενα μακρινο βιντεο με σωμα δενε ιναι και κατι συνταρακτικο
Πάντα έτσι ήταν. Άσχετο τι δείχνει με τα φίλτρα.Ιανουάριος 2023 / Ιούλιος 2023 Επίσης άκυρο αλλά ο Ασιμακόπουλος πως είναι έτσι; Έλιωσε το filler;
View attachment 101212701View attachment 101212671
Και ένα βιντεάκι πρόσφατα με τον εντουαρτ να οδηγάνε χωρίς μπλούζες παρέαStylianos
O Johnny έχει καβλωσει και πολύ κόσμο μέσα στο Open γι αυτό και δεν φεύγει από την τηλεόραση ακόμα και να κλείσουν όλα τα κανάλια. Ξέρει τι κάνει...Οσος εσεις μετρατε το μεγεθος του Κώλου, ο Johnny συνεχιζει να καυλωνει με τον σωστο τρόπο
O Johnny έχει καβλωσει και πολύ κόσμο μέσα στο Open γι αυτό και δεν φεύγει από την τηλεόραση ακόμα και να κλείσουν όλα τα κανάλια. Ξέρει τι κάνει...
Και εγώ αλλά δεν νομίζω να βγει οπότε εύχομαι απλά να τον γαμανε όπως του αξίζει. Ή να τον φέρει ο δρόμος σε μένα και ας ειναξ και για το πορτοφόλι μου.Προσευχομαι για διαρροή ενος σωστου ορθοδοξου sex tape
Για δώσε τσαγακι στον λαό? Ξέρουμε κάτι επιβεβαιωμενο?O Johnny έχει καβλωσει και πολύ κόσμο μέσα στο Open γι αυτό και δεν φεύγει από την τηλεόραση ακόμα και να κλείσουν όλα τα κανάλια. Ξέρει τι κάνει...
Ξέρουμε ότι πιάνουν πολλά τα χέρια του...μικρόφωνα κυριωςΓια δώσε τσαγακι στον λαό? Ξέρουμε κάτι επιβεβαιωμενο?
Μην ακους τις μαλακιες που λεει ο αλλος.Γνωστος φαντασιοπληκτος ψευτης.Τον εχουν κραξει πολλακις εδω μεσα αλα βλεπω οτι βγηκε παλι απο το λαγουμι του κ αρχισε τα ιδια.Για δώσε τσαγακι στον λαό? Ξέρουμε κάτι επιβεβαιωμενο?