Photos & Videos Greece's Next Top Model

Πολύ σωστός, και είναι ακριβώς ο λόγος που αντί να πάμε μπροστά πάμε πίσω. Ο λόγος που κάποιοι ζούμε ακόμα στα κρυφά.
Εγω προσωπικά είμαι πολύ διακριτικός και "προσεκτικός" με το τι μοιράζομαι. Γιατί πολύ απλά ξέρω τι περνάει από το μυαλό των ανθρώπων όταν σκέφτονται έναν gay άνδρα.
Έχω ακούσει τον πατέρα μου να σχολιάζει τα καραγκιοζιληκια στην τηλεόραση, έχω ακούσει φίλους (που δεν ξέρουν για εμένα) να σχολιάζουν και να κοροϊδεύουν τις αδελφές.
Είμαι πλέον σχεδόν 25 χρόνων, αν και έχω αποδεχθεί πως δεν θα μπορέσω να ανοιχθω στην οικογένεια ποτέ, γιατί δεν θα μπορέσω να ζήσω με τις τύψεις της στεναχώριας που θα τους προκαλέσω. Πλέον φοβάμαι πως δεν θα μπορέσω να είμαι ποτέ ο εαυτός μου σε κανέναν κύκλο, λόγο τις κακής παρέλασης αυτών των καρικατουρων που αντί να βοηθάνε την κοινότητα, την καταστρέφουν.
μηπως ο λογος που καποιοι ζειτε ακομα στη ντουλαπα ειναι οτι δεν εχετε αποδεχτει πληρως τον εαυτο σας?

μηπως ο λογος που καποιοι ζειτε ακομα στη ντουλαπα ειναι οτι δεν εχετε αποδεχτει πληρως τον εαυτο σας?
Ημαρτον πια με αυτή την καραμέλα.

Οταν στην ελληνική οπισθοδρομική κοινωνία και ειδικα στον χώρο της τηλεόρασης μονοπολουσαν άτομα σαν τον Σαμαρά τον Γαβαλά τον Σιανιδη και τον Κωστετσο, ματαιόδοξοι, ψώνια με εθισμό στην δημοσιότητα, ο μέσος Έλληνας ομοφοβικος τα συνέδεε ολα αυτα με την ομοφυλοφιλία τους και την θυληπρεπεια τους.

Οταν εν έτει 2020 οι μοναδικές gay αναφορές που πρωταγωνιστούν σε viral προγράμματα ειναι ατομα σαν το Θεμη και τον Νικόλα, και μοντέλα σε τακούνια, δηλαδή το ένα άκρο και σχεδόν ΠΟΤΕ το αλλο άλλο, τότε τα στερεότυπα που μαστίζουν την κοινωνία δεν καταλύονται αλλά γιγαντώνονται και ατομα τα οποια ζουν κρυμμένα σε περιβάλλοντα καθόλου ασφαλή κλείνονται και αλλο στον εαυτό τους.

Ξεκολλάτε λιγο από τον ροζ σύννεφοκόσμο σας. Δεν εχουν όλοι γύρω τους άτομα με κατανόηση. Ουτε Οι υπόλοιποι είμαστε ομοφοβικοί και κομπλεξικοί επειδή ζητάμε το αυτονόητο, δηλαδή να προβληθεί ΚΑΙ κατι αλλο περα από το queer θηλυπρεπες καλιαρντο και υπερφιαλο πρότυπο ομοφυλόφιλου άντρα, το οποίο ειναι το μονο που πρωταγωνιστεί στη συνείδηση του μέσου φοβικου Ελληνα οταν ακούει την λέξη gay.

Οταν στην ελληνική οπισθοδρομική κοινωνία και ειδικα στον χώρο της τηλεόρασης μονοπολουσαν άτομα σαν τον Σαμαρά τον Γαβαλά τον Σιανιδη και τον Κωστετσο, ματαιόδοξοι, ψώνια με εθισμό στην δημοσιότητα, ο μέσος Έλληνας ομοφοβικος τα συνέδεε ολα αυτα με την ομοφυλοφιλία τους και την θυληπρεπεια τους.

Οταν εν έτει 2020 οι μοναδικές gay αναφορές που πρωταγωνιστούν σε viral προγράμματα ειναι ατομα σαν το Θεμη και τον Νικόλα, και μοντέλα σε τακούνια, δηλαδή το ένα άκρο και σχεδόν ΠΟΤΕ το αλλο άλλο, τότε τα στερεότυπα που μαστίζουν την κοινωνία δεν καταλύονται αλλά γιγαντώνονται και ατομα τα οποια ζουν κρυμμένα σε περιβάλλοντα καθόλου ασφαλή κλείνονται και αλλο στον εαυτό τους.

Ξεκολλάτε λιγο από τον ροζ σύννεφοκόσμο σας. Δεν εχουν όλοι γύρω τους άτομα με κατανόηση. Ουτε Οι υπόλοιποι είμαστε ομοφοβικοί και κομπλεξικοί επειδή ζητάμε το αυτονόητο, δηλαδή να προβληθεί ΚΑΙ κατι αλλο περα από το queer θηλυπρεπες καλιαρντο και υπερφιαλο πρότυπο ομοφυλόφιλου άντρα, το οποίο ειναι το μονο που πρωταγωνιστεί στη συνείδηση του μέσου φοβικου Ελληνα οταν ακούει την λέξη gay.
Πολυ ωραια αυτα που γραφεις και θα συμφωνησω σε πολυ μεγαλο ποσοστο. Ωστοσο το παιδι σχολιασε οτι δε θα μπορεσει ποτε να ειναι ο εαυτος του λογω της προβολης της στερεοτυπικης αδερφης στην τηλεοραση αλλα και γενικοτερα στην καθημερινοτητα. Προσωπικα το βρισκω λαθος και θεωρω οτι εχει να κανει με το ποσο εμεις εχουμε αποδεχτει τον εαυτο μας, μιλωντας εκ πειρας. Επομενως με συγχωρεις αλλα δε το θεωρω καθολου καραμελα.

Ο συγκεκριμενος οπως και πολλοι αλλοι μαλλον θεωρουν οτι ο κυκλος τους θα τους κρινει για αυτο το χαρακτηριστικο του εαυτου τους (που δεν ειναι το μοναδικο και ουτε αυτο που μας καθοριζει ως οντοτητες) βασει της κακιας πουστρας που μονοπωλει στην ελληνικη τιβι.

100% σωστός
Καραμέλα και μάλιστα πολυμασημένη

Πολυ ωραια αυτα που γραφεις και θα συμφωνησω σε πολυ μεγαλο ποσοστο. Ωστοσο το παιδι σχολιασε οτι δε θα μπορεσει ποτε να ειναι ο εαυτος του λογω της προβολης της στερεοτυπικης αδερφης στην τηλεοραση αλλα και γενικοτερα στην καθημερινοτητα. Προσωπικα το βρισκω λαθος και θεωρω οτι εχει να κανει με το ποσο εμεις εχουμε αποδεχτει τον εαυτο μας, μιλωντας εκ πειρας. Επομενως με συγχωρεις αλλα δε το θεωρω καθολου καραμελα.

Ο συγκεκριμενος οπως και πολλοι αλλοι μαλλον θεωρουν οτι ο κυκλος τους θα τους κρινει για αυτο το χαρακτηριστικο του εαυτου τους (που δεν ειναι το μοναδικο και ουτε αυτο που μας καθοριζει ως οντοτητες) βασει της κακιας πουστρας που μονοπωλει στην ελληνικη τιβι.

Τα ελληνικά δεν είναι η πρώτη μου γλώσσα οπότε ίσως χάθηκε λίγο το νόημα αυτού που ήθελα να πω στην μετάφραση... Ο άλλος το έθεσε πιο σωστά από εμένα, το θέμα μου δεν είναι η προβολή των πιο θυληπρεπων gay ατόμων στην τηλεόραση, αλλά η προβολή μόνο αυτού του άκρου.

Όσο για το αν έχω αποδεχθεί τον εαυτό μου, ναι τον έχω αποδεχθεί. Αλλά το περιβάλλον μου δεν μου επιτρέπει να είμαι ανοιχτός, γιατί πολύ απλά δεν νιώθω ασφαλής για να το κάνω! Και ένας παράγοντας ναι, είναι ο τρόπος που οι γύρω μου βλέπουν τους gay λόγο τις λανθασμένης κατηγοριοποίησης που γίνεται στα media.

Δεν είχα σκοπό ούτε να προσβάλλω, ούτε να φανώ επικριτικός με τα άτομα που εκφράζουν τον εαυτό τους, το πρόβλημα μου είναι με τα μέσα που προβάλουν μόνο αυτά τα άτομα ως το 100% της κοινότητας.

Τα ελληνικά δεν είναι η πρώτη μου γλώσσα οπότε ίσως χάθηκε λίγο το νόημα αυτού που ήθελα να πω στην μετάφραση... Ο άλλος το έθεσε πιο σωστά από εμένα, το θέμα μου δεν είναι η προβολή των πιο θυληπρεπων gay ατόμων στην τηλεόραση, αλλά η προβολή μόνο αυτού του άκρου.

Όσο για το αν έχω αποδεχθεί τον εαυτό μου, ναι τον έχω αποδεχθεί. Αλλά το περιβάλλον μου δεν μου επιτρέπει να είμαι ανοιχτός, γιατί πολύ απλά δεν νιώθω ασφαλής για να το κάνω! Και ένας παράγοντας ναι, είναι ο τρόπος που οι γύρω μου βλέπουν τους gay λόγο τις λανθασμένης κατηγοριοποίησης που γίνεται στα media.

Δεν είχα σκοπό ούτε να προσβάλλω, ούτε να φανώ επικριτικός με τα άτομα που εκφράζουν τον εαυτό τους, το πρόβλημα μου είναι με τα μέσα που προβάλουν μόνο αυτά τα άτομα ως το 100% της κοινότητας.
Δεν βρηκα το ποστ σου προσβλητικο, μονο το γεγονος οτι ειπες οτι αυτο ειναι ο λογος που καποιοι ζειτε στα κρυφα δε μου καθησε καλα και εξεφρασα την προσωπικη μου αποψη. Ελπιζω καποια στιγμη να νιωσεις ασφαλης και να ανοιχτεις στο περιβαλλον σου, αν ειναι αυτο που θες φυσικα.

• Like
Reactions: Johngood
δεν υπαρχει κανενας λογος να υποστηριξω ενα θυλεπρεπεστατο χοντρουλη που περπατα με ψηλοτακουνα σε ενα model reality ενεκα political correctness μονο και μονο επειδη του αρεσει να τον τρωει. ας παει στο Ελλαδα εχεις ταλεντο να μας δειξει ποσο σημαντικο ειναι να περπαταει με γυναικεια παπουτσια.

Ολη η μαχη που δωσαμε για να μην ειμαστε οι καρικατουρες της TV εχει καταρευσει σε μια δεκαετια. Που ειναι τα ωραια gay αγορια? Οχι, συγνωμη, εχουμε εναν makeup youtuber της κακιας ωρας που δεν εχει βγαλει το λυκειο, εναν ακτιβιστη του γλυκου νερου που μοιαζει με ταριφας, Και εναν που νομιζει οτι ειναι fierce giati φοραει 18ποντα και κανει pole dancing (ναι καλα, με αυτα τα κιλα και αυτους τους δικεφαλους). Αυτο ουτε diversity ειναι, ουτε προοδος.
Πολυ απλα οι gay ξαναγινονται οι non-offensive καρικατουρες που ηταν καποτε. για να γελανε οι στρ8

Tον δουλευαν οι κριτες μπροστα στα ματια του λες κ ηταν παρατραγουδο γιατι ηταν η αδερφουλα που λυπηθηκαν και τον περασαν. Υπαρχει ανθρωπος που πιστευει οτι μπορει να κερδισει?οχι, ολοι ξερουμε οτι μπηκε για ψευτοdiversity σε ενα show που κοβει κοσμο γιατι εχει πχ 1cm τα ματια πιο κοντα απο οσο θα ηθελαν, η επειδη εχουν πολυ μυωδη ποδια για κολλητα παντελονια. κοροιδευομαστε κανονικα δηλαδη.

θα εχουμε 10 παλικαρους str8 στο παιχνιδι και τον gay χοντρουλη να λεει okkkrrrrrr και να τιναζει το imaginary μαλλι του. Αυτο ειναι αυτο που εχει να δειξει η gay κοινοτητα? ΑΥΤΟ?
ΑΥΤΟ θα δουνε τα παιδακια για role model να κανουν coming out? θα κλειδωθουν μεσα στην ντουλαπα τους μεχρι τον ταφο!

δεν με κανουν represent τα τσιρκα αυτα. με κανουν να ντρεπομαι που καποιοι θα με τσουβαλιασουν με αυτους

Αυτο ειναι ενα τοσο τοξικο mindset και δεν πιστευω οτι γκει ατομα το λενε ακομα εδω...

Καταρχας, δεν ΜΠΟΡΕΙΣ να λες οτι τα θηλυπρεπη γκει ατομα ρεζιλευουν τξν γκει κοινοτητα αφου αυτοι ειναι ο λογος που τωρα δεν εισαι η σε φιλακη η σε ψυχιατρειο. Απο drag queens και τρανς ατομα ξεκινησε το pride οποτε δεν θα εχουμε καποιον τυχαιο να λεει τι πρεπει και τι δεν πρεπει να υποσυηριζουμε. Τα gay rights ας τα εχουμε και μετα απο το σημειο που μας συμφερει.

Ακομα και να μην σ αρεσει δεν θα του πεις εσυ τι να κανει και αφου δεν πειραζει εσενα τοτε κλεισε το στοματακι σου και ασε τον άνθρωπο να κανει οτι θελει οπως κανεις και εσυ. Δεν προκειται να σε υποστηριξουν τα στρειτ ατομα για τα δικαιοματα σου. Μαθε να σεβεσαι την ιδια την κοινοτητα σου

Αυτο ειναι ενα τοσο τοξικο mindset και δεν πιστευω οτι γκει ατομα το λενε ακομα εδω...

Καταρχας, δεν ΜΠΟΡΕΙΣ να λες οτι τα θηλυπρεπη γκει ατομα ρεζιλευουν τξν γκει κοινοτητα αφου αυτοι ειναι ο λογος που τωρα δεν εισαι η σε φιλακη η σε ψυχιατρειο. Απο drag queens και τρανς ατομα ξεκινησε το pride οποτε δεν θα εχουμε καποιον τυχαιο να λεει τι πρεπει και τι δεν πρεπει να υποσυηριζουμε. Τα gay rights ας τα εχουμε και μετα απο το σημειο που μας συμφερει.

Ακομα και να μην σ αρεσει δεν θα του πεις εσυ τι να κανει και αφου δεν πειραζει εσενα τοτε κλεισε το στοματακι σου και ασε τον άνθρωπο να κανει οτι θελει οπως κανεις και εσυ. Δεν προκειται να σε υποστηριξουν τα στρειτ ατομα για τα δικαιοματα σου. Μαθε να σεβεσαι την ιδια την κοινοτητα σου

ειχα γραψει ενα τεραστιο ποστ. με επιχειρηματα και απαντησεις σε ολες τις προσωπικες προσβολες και το πατροναρισμα που εχεις γραψει απο πανω. Αλλα πραγματικα, δεν εχει νοημα να σου μαθω κατι εαν δεν θες να μαθεις, οποτε whatever. Ειπαμε, εαν θελετε να κανουμε αντιλογο (αντιλογο ομως. οχι εισαι ομοφοβικος, θαπρεπε να ντρεπεσαι και αλλα τετοια τσιτατα του LGBTQQIP2SAA (actual letters) κινηματος ) ανοιξτε θρεντ αλλου θα χαρω πολυ να κανουμε συζητηση. εδω ειναι για πουτσους απο αρρενωπα, γραμμωμενα, ομορφα μοντελα.

Last edited:
  • Like
Reactions: greeknudist
ειχα γραψει ενα τεραστιο ποστ. με επιχειρηματα και απαντησεις σε ολες τις προσωπικες προσβολες και το πατροναρισμα που εχεις γραψει απο πανω. Αλλα πραγματικα, δεν εχει νοημα να σου μαθω κατι εαν δεν θες να μαθεις, οποτε whatever. Ειπαμε, εαν θελετε να κανουμε αντιλογο (αντιλογο ομως. οχι εισαι ομοφοβικος, θαπρεπε να ντρεπεσαι και αλλα τετοια τσιτατα του LGBTQQIP2SAA (actual letters) κινηματος ) ανοιξτε θρεντ αλλου θα χαρω πολυ να κανουμε συζητηση. εδω ειναι για πουτσους απο αρρενωπα, γραμμωμενα, ομορφα μοντελα.
no need to argue mate.
Ο ένας μιλάει ευγενικά και με επιχειρήματα και ο άλλος με αγένεια και χωρίς καμία απάντηση επί της ουσίας.

• Like
Reactions: drkillia

Οκ αλλα αυτα που λες απλα δειχνουν οτι σεν εχεις απαντηση. Το να λες "Δεν εχει νοημα να σου μαθω κατι εαν δεν θες να το μαθεις" δεν στεκει οταν πριν λιγα σχολεια πηγαινες και το επαιζες οτι τα ξερεις ολα και εκφραζες τις αποψεις σου χωρις να σε ρωτησει κανεις ομως σταματας οταν σου ζητανε επιχειρηματα. Απλα θες να εχεις την τελευταια λεξη. Ολοι σου δινουμε επιχειρημαρα και παντα απαντας με κατι σε φαση "δεν θελετε να μαθετε, αν ηξερα οτι θα εμπλεκα σε εσενα δεν θα εγραφα τπτ, κτλπ" επειδη πολυ απλα δεν εχεις επιχειρηματα για να απαντησεις

Πολύ σωστός, και είναι ακριβώς ο λόγος που αντί να πάμε μπροστά πάμε πίσω. Ο λόγος που κάποιοι ζούμε ακόμα στα κρυφά.
Εγω προσωπικά είμαι πολύ διακριτικός και "προσεκτικός" με το τι μοιράζομαι. Γιατί πολύ απλά ξέρω τι περνάει από το μυαλό των ανθρώπων όταν σκέφτονται έναν gay άνδρα.
Έχω ακούσει τον πατέρα μου να σχολιάζει τα καραγκιοζιληκια στην τηλεόραση, έχω ακούσει φίλους (που δεν ξέρουν για εμένα) να σχολιάζουν και να κοροϊδεύουν τις αδελφές.
Είμαι πλέον σχεδόν 25 χρόνων, αν και έχω αποδεχθεί πως δεν θα μπορέσω να ανοιχθω στην οικογένεια ποτέ, γιατί δεν θα μπορέσω να ζήσω με τις τύψεις της στεναχώριας που θα τους προκαλέσω. Πλέον φοβάμαι πως δεν θα μπορέσω να είμαι ποτέ ο εαυτός μου σε κανέναν κύκλο, λόγο τις κακής παρέλασης αυτών των καρικατουρων που αντί να βοηθάνε την κοινότητα, την καταστρέφουν.
Δυστιχως οι φιλοι σου και ο πατερας σου δεν εχουν δει πιο ύπειων τονων ομοφυλόφιλο. Και αν έχουν δεί δεν θα το έχουν καταλάβει.
Συμβουλή μου είναι οτι αμα ποτέ βλέπουν κάποιον διάσημο που συμπαθούν και ξέρεις οτι είναι bi ή gay, να τους το αναφέρεις. Σε φάση το ήξερες οτι αυτος ειναι ταδε; και θα δούν οτι δεν είναι όλοι τόσο "εκφραστικοί". Όταν πας σε ένα club όλοι το πρώτα πράγμα που προσέχουν είναι το ξέκωλο. Αυτό ομως δεν θεωρεί και τις υπόλοιπες κοπέλες το ιδιο.

Επίσης σε κάποια φαση της ζωής πρέπει να αποδεχθούμε οτι δεν μπορούμε να υποβαθμίζουμε την ζωή μας για κάποιους άλλους. Είτε ειναι γονείς μας, είτε οχι. Άμα θελεις να είσαι ελεύθερος τι θα κανεις; θα περιμένεις να πεθάνουν οι γονείς σου ή θα αλλάξεις χωρα;
Και πες οτι αλλάζεις χωρα, μετα θα στεναχωριέσαι που δεν έχεις τους ανθρώπους σου κοντά και που δεν μπορείς να είσαι ο εαυτός σου κοντά τους. :/
Πολλά τέτοια παραδείγματα μπορείτε να δείτε και στο drag race (σας είναι ή οχι ακραίο) που μιλάνε οι ανθρωποι για τις ζωές τους.

Peace ❤

Ηρθα στο thread για να δω τα αγόρια του gntm αλλά πραγματικα είδα τοσο σοκαριστική ομοφοβία και shaming που δεν ξαναπαταω. Αλλά μιας και είμαι εδω 1-2 πραγματακια :

1) Άλλο να θέλετε diverse representation γκέι ατόμων στην τηλεόραση και άλλο να βρίζετε όσο ο πιο αμόρφωτος ομοφοβικός παιδια με πιο queer εμφάνιση και χαρακτηριστικά.
2) Ενα μεγαλο μέρος της μη αποδοχής του περιβαλλοντος σας για την οποία γράφετε κάποιοι που κάνετε τα ομοφοβικά ποστ ειναι οτι με τέτοια ποστ δείχνετε ότι δεν έχετε αποδεχτεί εσείς τον εαυτό σας καλά καλά.
3) Αν το κοινωνικό acceptance σημαίνει ότι αποδεχόμαστε σαν κοινωνία μονο "straight looking" gay guys να το βρασω, αυτό δεν είναι προοδος η πληρης οπισθοδρόμηση είναι. Αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους ΝΑΙ ένα μεγάλο μέρος της gay Κοινότητας είναι queer, θυλυπρεπες κτλ.
4) Το βασικό για μια κοινωνία να ωριμάσει είναι η επιμόρφωση και αυτή δεν έρχεται από την τηλεόραση αλλά από πρωτοβουλιες που πρεπει να παρει το εκπαιδευτικό συστημα. Δεν σας φταίει ουτε ο Κώστας ουτε ο Θέμης ουτε κανεις αλλά προκειμενου να κατακτησετε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σας κοινωνική "αποδοχή" και στην κρεμάλα θα οδηγουσατε queer άτομα μαζί με την λοιπή ομοφοβική κοινωνία αν χρειαστεί. Προσωπικά ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Τέλος παρά του ότι ήρθα να σχολιάσω αλλά παιδια θα πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον Κώστα που στάθηκε ως ο εαυτος του και περπατησε στα high heels καλυτερα και από πολλες γυναίκες. Αν σκεφτείς οτι μεγάλωσε σε μια κοινωνία που δέχεται bullying τόσο από την κοινωνία όσο και από μέρος της ίδιας του της "κοινότητας" από εμένα ένα μεγάλο μπράβο για το θάρρος και το φως που εκπέμπει σαν παιδι. Αυτά.