nothingonnahurtyoubaby
Legendary Member
- Media
- 0
- Sexuality
- 80% Gay, 20% Straight
Μόνο εγώ τρελάθηκα με τον Δημοσθένη ?
I think I’m in love
Επίσης ο Edward έχει κάνει στο παρελθόν φωτογράφηση για το γνωστό ελληνικό ημερολόγιο, αλλά γενικά θα ήταν καλό να μην ανέβει κάτι εδώ (μην έχουμε θέμα)
Γιατι να μην ανεβει εδω αν υπαρχει; Εδω εχουν ανεβει dick pics, τι είδους πρόβλημα θα εχεις για μια φωτογραφιση;
Γιατι να μην ανεβει εδω αν υπαρχει; Εδω εχουν ανεβει dick pics, τι είδους πρόβλημα θα εχεις για μια φωτογραφιση;
προφανως ο @brianhunk Που ειναι κ παλιο μελος εδω, αναφερεται στο γνωστο Ελληνικο ημερολογιο, του οποιου οταν ανεβαινουν φωτο του μετα απο 12 δευτερολεπτα γινεται nuke το thread απο τα νομικα copyright violation claims προς τους moderators απο lurker accounts του εν λογω ημερολογιου.
Αν ομως την εχει καποιος ας στείλει dm!!
Αν έχεις την φωτογραφία χωρίς το μαύρο , στειλτην μου σε μήνυμαΑυτός δεν είναι ;
Και σε εμενα αν μπορεί κάποιοςΑν έχεις την φωτογραφία χωρίς το μαύρο , στειλτην μου σε μήνυμα
Πως το λενε?Λοιπόν για να μην ταλαιπωρηστε, μπείτε στο ινστα του γνωστού ημερολογιου, πάτε πίσω στο 2018-19 κ βρείτε το αγόρι που είναι φωτογραφημένο μπροστά σε κάτι κακτους..έχει διαφορες ασπρομαυρες..καθώς κ ένα μικρό βιντεάκι teaser![]()
dld esy pou dilwneis hung(reek) sto sugkekrimeno site pou exoume dei k exoume dei HUNG antres prepei na se koroideuoume k na gineis o perigelos edw mesa. a kai fusika mias k dilwneis greek automata ekproswpeis olous tous hung ellines pou tha tsouvaliastoun k autoi mazi sou opws tha tsouvaliasteis k esy kaimenouli mou me ton xontrouli fem se takounia, ton themicorn kai alles thiluprepeis aderfes. sunelthe kai katalave posi eswterikeumeni omofovia exeis (pou den dilwneis kan ton sexoualiko sou prosanatolismo se ena anwnumo site me poutses) opote ta kirugmata peri karikatouras ksereis pou na ta valeis. an esy thes na to paizeis macho antroua gia na min trws kraksimo k na fit in me ti maza diko sou thema k epilogi. alla de tha katakrineis osous dilwnoun akoma k me tin emfanisi tous auto pou einai giati mantepse ETSI GOUSTAROUN K MPOROUN!ειναι φαιδρο, απλα φαιδρο να μιλαμε για εναν ουσιαστικα διαγωνισμο ομορφιας, και να πεταμε ατακες "να παψεις να κρινεις τους ανθρωπους απο την εξωτερικη τους εμφανιση" anyway, κακως απαντησα i should have known better οτι θα επεφτα πανω σου.
Επίσης ο Edward έχει κάνει στο παρελθόν φωτογράφηση για το γνωστό ελληνικό ημερολόγιο, αλλά γενικά θα ήταν καλό να μην ανέβει κάτι εδώ (μην έχουμε θέμα)
nomizw yt link einai ok na valoume e? sto 1:45 o edward alla profanws aksizei olokliro to vid opws k oi epomenes xronies. na rwtisw exei parei kaneis auto to imerologio? aksizei? exei k full frontal i mono tease opws sta trailer? par'olo pou einai antigrafi apo to galliko dieux du stade to vrika eksairetiko an k exei arketous fouskwtous pou its not my thing
K εμένα στείλτην αν μπορείς ΣευχαριστωΑν έχεις την φωτογραφία χωρίς το μαύρο , στειλτην μου σε μήνυμα
Σημερα θα ειναι καλυτερο μιας και θα κανουν φωτογραφιση με μαγιο σε πισινατι καβλοσοκ ηταν αυτο στο χθεσινο επεισοδιο!!! εντωμεταξυ οι αντρες ο ενας καλυτερος απο τον αλλο, οι κοπελες αδιαφορες οι περισσοτερες.
2-3 τους ηξερα ηδη και ακολουθω στο ινστα, ανεβαστε τιποτα