Photos & Videos Greece's Next Top Model

Σημερα θα ειναι καλυτερο μιας και θα κανουν φωτογραφιση με μαγιο σε πισινα
Γιακουμάκης σε πισίνα ; Oh Lord Jesus give strength !

Δυστυχώς γαμωωω
:(
Ναι γαμωτο.Απο την αλλη ευτυχως για τον γκομενο του..Σκεψου να τον ειχε τοσο καιρο μακρυα..Μπορει βεβαια και να μπει.Θα μαθουμε σημερα

Ναι γαμωτο.Απο την αλλη ευτυχως για τον γκομενο του..Σκεψου να τον ειχε τοσο καιρο μακρυα..Μπορει βεβαια και να μπει.Θα μαθουμε σημερα
Την γκόμενα του εννοείς ?

Ο Γιακουμάκης έχει γκόμενα. Στο insta τον ακολουθώ. Εσύ ή δεν ξέρεις ή ελπίζω πως ξέρεις κάτι καλό...
Και ο τυπος που του δωσε φιλι στο μαγουλο στην audition του ειναι?Φιλος κολλητος?

Και ο τυπος που του δωσε φιλι στο μαγουλο στην audition του ειναι?Φιλος κολλητος?
Οτι πηγε με το γκομενο του στη τηλεοραση να φιληθουν (στο μαγουλο), και αρα αυτο ειναι υποπτο, ωστε μετα να μας το παιξει στρεητ..

Οτι πηγε με το γκομενο του στη τηλεοραση να φιληθουν (στο μαγουλο), και αρα αυτο ειναι υποπτο, ωστε μετα να μας το παιξει στρεητ..
Τον θεωρεις στρειτ?εγω οχι

• Like
Reactions: 2491941
Τον θεωρεις στρειτ?εγω οχι
Μου κανει για στρεητ. Αλλα και αν μου εκανε για γκει το ιδιο θα εγραφα. Οτι πηγε με το γκομενο του στη τηλεοραση για να φιληθουν στο μαγουλο..Δεν ειναι καμια αποδειξη ουσιας το φιλι στο μαγουλο

• Like
Reactions: George00
Εγώ ξέρω ότι δυστυχώς είναι στρέιτ. Αν όντως έχετε κάτι πείτε και ανεβάστε από το σημερινό γιατί πέθανα. Ο φίλος του δεν μου θυμίζει κάποιον από τους φίλους του που έχω σταμπάρει. Αλλά δεν μου κάνει για "αγόρι" του !

Ο γυπας ειναι ωραιος αλλα ειναι και γλιτσας.Δεν παλευεται να τον ακους..

Έχω πάθει πλάκα με τον Παναγιώτη Πέτσα στη φωτογράφιση… και δε του φαινόταν..!!!

Εντωμεταξύ το Star μας κάνει πλάκα, έδιωξαν τον τσολιά!!!!

Γενικά έχει εξελιχθεί σε φιάσκο με το τι θεωρείται ωραίο, σύγχρονο μοντέλο με το οποίο ταυτίζεται το αγοραστικο κοινό. Κατα τα αλλα Diversity αλλά όλοι αποτριχωμένοι slim ή athletic με ανεκφραστες φάτσες ή καγκουρες ή number 0 size για τις κοπέλες. Αισθητική 90ς της Καγιά μπας και μας πεισει ότι ειναι ακομα relevant σε ενα χώρο που την εχει πετάξει εδώ και 10 χρόνια. Με το ζόρι το είδα μεχρι τώρα και σταματάω πλήρως απο εδώ και πέρα.