alexalex1235
Cherished Member
- Media
- 0
- Sexuality
- 50% Straight, 50% Gay
ας ελπίσουμε να αρχίσει ο άλλος τα get readyΟριακά το έπιασα το screen![]()
ας ελπίσουμε να αρχίσει ο άλλος τα get readyΟριακά το έπιασα το screen![]()
Εύκολα τρενάκι. Καλατατσης τοπ στη μέση Ορφέας και μπτμ μελισσαςτον Μελισουλη δεν τον έχω και για Alpha Male πάντως.... μια χαρά πέρασε με τον Καλαγάτση και τον Ορφέα.![]()
![]()
![]()
KavlaΤι έχουμε εδώ;
Εύκολα τρενάκι. Καλατατσης τοπ στη μέση Ορφέας και μπτμ μελισσας
Ο Ορφέας πλάκα πλάκα δεν ξέρω τι ρόλο βαράει. Παίζει να είναι και straight απλά να τα κάνει όλα αυτά για το γνωστό queer bait. Ο μελισσουλης όμως πρέπει να είναι πολύ "κακιασμενη αδερφη" με τον πολύ κακό όρο και σημασία της φράσης.Το ρουφήξε η μέλισσα τον βασιλικό πολτό του Ορφέα
απο που βγαζεις αυτο το συμπερασμα για μελισσα? Για να λες εναν ανθρωπο κακιασμενο και ειδικα με τον πολυ κακο ορο λογικα θα πρεπει να εχεισ προσωπικη εμπειριαΟ Ορφέας πλάκα πλάκα δεν ξέρω τι ρόλο βαράει. Παίζει να είναι και straight απλά να τα κάνει όλα αυτά για το γνωστό queer bait. Ο μελισσουλης όμως πρέπει να είναι πολύ "κακιασμενη αδερφη" με τον πολύ κακό όρο και σημασία της φράσης.
Btw Ορφέας παίζει να χει τεράστια αρχίδια
exei uparksei apisteuta agenhs se dating apps sto parel8on! prin ginei firmaαπο που βγαζεις αυτο το συμπερασμα για μελισσα? Για να λες εναν ανθρωπο κακιασμενο και ειδικα με τον πολυ κακο ορο λογικα θα πρεπει να εχεισ προσωπικη εμπειρια
σε εσενα?e
exei uparksei apisteuta agenhs se dating apps sto parel8on! prin ginei firma
den exei shmasia..[polu tsai edwsa]...σε εσενα?
Ηρέμησε ο καυλιάρης έχει μέρες να μας φτιάξειΈχουμε τίποτα;
Είναι τόσο καυλας που θα έκανα τα πάντα μαζί του..και να του κάτσω να με ξεπατωσει και να τον πηδάω με τις ώρεςΤο καλύτερο caption που κατάφερα να πετύχω. Δεν μας άφησε παραπονεμένους τελικά....
ρε τον καργιόλη.... ξέρει να πουλάει κόντεντ πάντως.... του το δίνω αυτό.
Φυσικά και το ξέρει γι'αυτό μας κερνάει και εμείς τσιμπάμε....ρε τον καργιόλη.... ξέρει να πουλάει κόντεντ πάντως.... του το δίνω αυτό.