Εχεις δικιο σορρυποιος ειναι αυτός ρε παιδιά;
Μήπως ποστάρετε σε λάθος θέμα;
O κύριος "celebrity" δεν ειναι. Μήπως να το ποστάρατε στο άλλο που λέει για ελληνικές πούτσες ή έλληνες γενικά;
Εχεις δικιο σορρυποιος ειναι αυτός ρε παιδιά;
Μήπως ποστάρετε σε λάθος θέμα;
O κύριος "celebrity" δεν ειναι. Μήπως να το ποστάρατε στο άλλο που λέει για ελληνικές πούτσες ή έλληνες γενικά;
Γιατί προφανώς κάποιος τις έκανε report πριν προλάβετε να τις δειτε.Την ίδια απορία έχω και εγώ και επίσης γιατί δεν τις έχουμε δει
Δεν ειναι ότι δεν το καταλαβαίνω αυτό.Ενταξει παιδια ο καθενας εχει διαφορετικο γουστο το οτι δεν αρεσει σε εσας δεν σημαινει οτι δεν θα αρεσει αλλου.
Προσωπικα τον βρισκω πολυ σεξι και με καβλιαρικη φωνη, ωραιο σωμα, σεξι προσωπο και τελειο πουτσο.
Αν ήμουν στη δουλειά ColeAlex09 και το έβλεπα, θα σκιζόταν το τζιν από το πολύ που θα μου σηκωνόταν!!Δεν ειναι ότι δεν το καταλαβαίνω αυτό.
Εννοείται πως υπάρχουν διαφορετικά γούστα. π.χ. ο τύπος στο πιο πάνω post που αν δεν κάνω λάθος είναι από το GNTM δεν είναι ο τύπος μου καθόλου ΑΛΛΑ μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να αρέσει σε κάποιον.
Στον τυπάκο αυτό που συζητάμε πραγματικά δε μπορώ και κυρίως δεν καταλαβαίνω όλη τη φασαρία.
Δηλαδή π.χ. αν υπήρχε γυμνό του Γκότση, εκτός από εγκεφαλικό του ALEnK, τι άλλο θα γινόταν; Αρμαγεδδών; χαχαχα
Μη νιώθεις Boomer, σκέψου εγώ είμαι Generation X Ο Σιαφης στο tik tok στο instagram στο spotify που έχει podcast είναι πάρα πολύ γνωστός ειδικά στις μικρές ηλικίες. Απλά εχει αυτό "το χωριάτικο", που είχαν παλιά τα τσόλια της πιάτσας. Όλα είναι υποκειμενικά. Ό,τι αρέσει στον καθένα για αυτό θα μαλώσουμε μωρέ....Επίσης νοιωθω τελείως Boomer (αν και millennial) αλλά... γιατί σκατά είναι γνωστός αυτός ο Σιάφης και έχετε φαγωθεί οι πάντες;
Δεν τον έχω ξανακούσει στη ζωή μου. Δεν καταλαβαίνω καθόλου το όλο fascination: Σαν κοκκαλιάρικο λυκειόπαιδο που προσπαθεί να πασάρει το ποντικομούστακό του για άποψη είναι το παιδί...
Συγνώμη τέλειο καβλι που ακριβώς το έχει γιατί δεν έχω διακρίνει κάτι σημαντικό παρά κάτι απρόσεκτο .μόνο θεωρητικά κώλο καλό έχει για ξέσκισμα και μέχρι εκειΕνταξει παιδια ο καθενας εχει διαφορετικο γουστο το οτι δεν αρεσει σε εσας δεν σημαινει οτι δεν θα αρεσει αλλου.
Προσωπικα τον βρισκω πολυ σεξι και με καβλιαρικη φωνη, ωραιο σωμα, σεξι προσωπο και τελειο πουτσο.
Ξεκάθαρα! Πρότυπο! (αν και στην τελευταία βιογραφία του παρουσιάζεται ως bi χμ...)Υπήρξε πράγματι το πρότυπο της ανδρικής ομορφιάς. Ψηφίζω Ντελόν επίσης.
Τιποτα δεν εχειΈχω γυμνές και άλλες φωτό του Ορφέα που μου τις είχε στείλει παλιά από ένα ακκ οποίος θέλει μπορεί να κάνουμε τρειντ με καποιες
Έτυχε να τον γνωρίσω κάποια στιγμή εκεί που δούλευα, είναι τοσο καλός και γλυκός άνθρωπος επίσης είναι κούκλος, αλλά ρε παιδιά είναι τέρμα γραμωμενος πάρα πολύ αδύνατοςΗλίας Βρεττός
Συμφωνώ με το παιδί από εδώ , απλά μαζεύει φωτό! Και σε εμένα τα ίδια έκανεΤιποτα δεν εχει
απλα μαζευει τις φωτογραφιες που εχουμε και δεν στελνει τιποτα
Έτυχε να τον γνωρίσω κάποια στιγμή εκεί που δούλευα, είναι τοσο καλός και γλυκός άνθρωπος επίσης είναι κούκλος, αλλά ρε παιδιά είναι τέρμα γραμωμενος πάρα πολύ αδύνατος