δεν το ξεχνάμε γιατί δεν το ξέραμε ποτέ! talk! πες μας ότι την έχεις κιόλας?

Δεν κρατάω φωτογραφίες όχι. Είχε ανέβει κ εδώ, ήταν με ένα κόκκινο speedo και ήταν εμφανώς καυλωμενος.

• Like
Reactions: ALEnK
Εμένα που μου σηκώνεται και με άντρες και με γυναίκες, με Alien δε μου σηκώνεται.
Εξαρτάται την γυναίκα βέβαια, αν ήταν η Μόνικα Μπελούτσι μάλλον θα μου σηκωνόταν

και δεύτερον δεν είναι γιατί έχω δει την τσόντα από την οποία προέρχεται η φωτό.
I translated this and it said: And secondly, it's not because I've seen the box the photo comes from."
I'm not quite getting it, ALEnk would you mind explain what the user meant?

Παίζει να είσαι στο 3% που έκατσες και ασχολήθηκες με αυτή τη σειρα
Σιγά που ασχολήθηκα με τη σειρά. χαχαχα
Διαφήμιση μου έβγαλε στο Facebook και ήταν μάλιστα και ακόμα καλύτερη γιατί ήταν όρθιος και χωρίς μπλούζα :p

• Like
  • Haha
Reactions: ALEnK and KNIK
Θέλω να κάνω ατακ. Όποιος τον έχει Grindr να μου στείλει ντιεμ.
Αμφιβάλλω αν ποτέ ίσχυε αυτό περι Grindr και αν μια στο εκατομμύριο ίσχυε Ε δεν νομίζω να το έχει ακομη

• Like
Reactions: KNIK
Και εγώ πέτυχα χθες ένα προφίλ που μου έστειλε για φωτός τον Σπύρο Καρανικόλα. Ακόμα και να είχε κάποτε που είναι πιθανό από όταν έγινε γνωστός στις Μέλισσες σιγά μην έχει πια. Και μένω στην ίδια περιοχή με τον Κούκου. Θα τον είχα πετύχει.

• Like
Reactions: ALEnK
Παιδιά, δεν μου φαίνεται τίποτα αφύσικο. Εμένα μου έχουν τύχει πολλές φορές άτομα που βρίσκονται και με 2 και με 3 άτομα την ίδια μέρα από εφαρμογές.