ΣΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ ΜΑΕSTRO ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ ΧΑΛΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΕΝΟ.

ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ KAΛΑ ΓΥΡΙΣΜΕΝΗ.

Επεισόδιο 2 | Season III | MEGA TV

• Like
Reactions: ALEnK
ΣΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ ΜΑΕSTRO ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ ΧΑΛΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΕΝΟ.

Ο Παπακαλιάτης είναι «μαέστρος» στις ερωτικές σκηνές!!

• Like
  • Haha
Reactions: navarino and gmak76

Επίσης στο τελευταίο επεισόδιο στο τέλος δείχνει τον Παπακαλιάτη γυμνό στο ντουζ το νετφλιξ δεν αφήνει να κάνεις record όποιος μπορέσει να το ανεβάσει

Τώρα θα φταίω εγώ αν πω ότι έχει τέλειο κώλο για spanking και ότι οι ρώγες του είναι έτοιμες για nipple clamps...;:imp:;)
Εγώ navarino θα συμπλήρωνε και γλείψιμο

• Like
Reactions: navarino
Τώρα θα φταίω εγώ αν πω ότι έχει τέλειο κώλο για spanking και ότι οι ρώγες του είναι έτοιμες για nipple clamps...;:imp:;)
Αυτός πιστεύω κάνει και πιο extreme.

Αυτός πιστεύω κάνει και πιο extreme.
Εκεί ήταν στα πολύ νιάτα του (34 ετών). Σήμερα κοντεύει τα 41. Δε νομίζω να χει το ίδιο σώμα. Εκεί ήταν φουλ στεγνός και γραμμωμένος.

• Like
Reactions: KNIK and ALEnK
Εκεί ήταν στα πολύ νιάτα του (34 ετών). Σήμερα κοντεύει τα 41. Δε νομίζω να χει το ίδιο σώμα. Εκεί ήταν φουλ στεγνός και γραμμωμένος.

Πάντως στα 34 είχε σώμα 18αρη. Να τα λέμε κ αυτά…

Επειδή τον βλέπω μέρα παρά μέρα μιας και μένουμε σχεδόν δίπλα παραμένει καβλί

Επίσης στο τελευταίο επεισόδιο στο τέλος δείχνει τον Παπακαλιάτη γυμνό στο ντουζ το νετφλιξ δεν αφήνει να κάνεις record όποιος μπορέσει να το ανεβάσει
papak1.png

papak4.png
papak3.png
papak2.png

Φαίνεται απλά χαλάει η ποιότητα στην φωτογραφία ίσως καλύτερα σε εγγραφή οθόνης
Δμ φαινεται έχω 4Κ συνδρομή στο νετφλιξ δν φαίνεται το πέος του στο βίντεο ειναι Θολό

• Like
Reactions: christos34