ColeAlex09
Loved Member
Ο Καράβας, όπως και ο Μάστορας, το μόνο που μου βγάζουν είτε ότι για να τελειώσουν πρέπει να κοιτάνε τον εαυτό τους σε κάποιο καθρέφτη.Αυτός επίσης μου βγάζει κάτι kinky...
Ο Καράβας, όπως και ο Μάστορας, το μόνο που μου βγάζουν είτε ότι για να τελειώσουν πρέπει να κοιτάνε τον εαυτό τους σε κάποιο καθρέφτη.Αυτός επίσης μου βγάζει κάτι kinky...
Ο Καράβας, όπως και ο Μάστορας, το μόνο που μου βγάζουν είτε ότι για να τελειώσουν πρέπει να κοιτάνε τον εαυτό τους σε κάποιο καθρέφτη.
Βασιλοπουλοςποιος είναι αυτός;
Christos Vasilopoulosποιος είναι αυτός;
Ο καλύτερος όλωνView attachment 153310311
A tiny bit of Christos' balls
i think it's his real dick looking so thick and delicious match his faceChristos Vasilopoulos. Is thia actually him?View attachment 150818291
Not him. Just a body doublelove it
ναι πολλα μας είπες και εμας που ρωτήσαμεΚαι όμως, ακόμη και τώρα ο Κουκουράκης είναι ακριβώς όπως στις φωτό. Και έχει και πολύ ωραία προσόντα.
Μιλάω εξ'ιδίας πείρας. (Δε λέω περισσότερα από εδώ. Όποιος θέλει να μάθει περισσότερα ας στείλει dm)
εχει εξηγηθει πολλες φορες οτι αυτο ειναι απλα ενας cock-double. δεν πηγε ο βασιλοπουλος μεχρι την αμερικη να μη ποτε γυμνο πουθενα, για να κανει full frontal erect jerk-off κοντινο σε μια σκηνη στη ζωη του, με ατσουμπαλο μονταζ που δε φαινεται ποτε πουτσα κ υπολοιπο καν σωμα μαζι + οτι ειναι και cut + οτι ειναι και καποιος που ειχε ξυρισει τα χερια του.love it