Αντώνης Καλαγάτσης. Κούκλος (τώρα πια οι Celebrities είναι οι Tiktokers, instagramers etc)
Ενώ αυτός μιλάει και είναι Αλμπέρ Καμύ Έχει πατουσαρες πάντως , να λέγεται η αλήθεια!Έλα ρε συ τώρα...
Ένα δευτερόλεπτο να τον ακούσεις και είναι καγκουροειδές χειρίστου είδους.
Ο Σεφερλής μπροστά του μοιάζει Γλύκατζη - Αρβελέρ.
Αλήθεια δε σας ξενερώνει εσάς αυτό; Μόνο εμένα;
Αλλά και εμφανισιακά, πιστεύω τελείως αντικειμενικά, είναι ο μέσος 25άρης-27άρης Έλληνας, δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο...
Ναι είναι οι νέοι celebrities οι TikTokers αλλά χάθηκε τουλάχιστον να κάνουμε θεούς όχι τέτοιους αλλά, ξέρω γω, τέτοιους:
Αντώνης Καλαγάτσης. Κούκλος (τώρα πια οι Celebrities είναι οι Tiktokers, instagramers etc)
Για πεςΕδώ ναι μιλάμε για τρίτο πόδι
Aggelos
Ενώ αυτός μιλάει και είναι Αλμπέρ Καμύ Έχει πατουσαρες πάντως , να λέγεται η αλήθεια!
Just so you know, they used a body double, that is not his dickThe motivation is solely about his dick!
Δεν το δέχεται, άδικα προσπαθείς έχει πάθει εμμονή η ΑμερικαναJust so you know, they used a body double, that is not his dick
Κάπου πάει το μυαλό μου
βοηθάτε λίγο βρε παιδιάΚάπου πάει το μυαλό μου
Greek cocks are usually uncut my friend, the hand looks similar because they have to sell you that its the actor's dick, but its known it is not his dick. Sorry to burst your bubble
Damn, but does anyone know the name of the body double?Greek cocks are usually uncut my friend, the hand looks similar because they have to sell you that its the actor's dick, but its known it is not his dick. Sorry to burst your bubble
ένας Δημήτρης Ανδρικόπουλος από το ημερολόγιο, τρελή κάβλα"The Greek Gods" - 2004
τους είχε βγάλει και η Κορομηλά στην πρωινή της εκπομπή και πάλι ημιγυμνους"The Greek Gods" - 2004