fidodido86
Expert Member
- Media
- 0
- Sexuality
- 100% Gay, 0% Straight
ένας Δημήτρης Ανδρικόπουλος από το ημερολόγιο, τρελή κάβλα
ένας Δημήτρης Ανδρικόπουλος από το ημερολόγιο, τρελή κάβλα
Να ήταν το 2012 να έλεγα.. περί ορέξεως βέβαια..Είμαι μόνιμα χαρντ γι’ αυτόν…
Σ αρέσει ο Μαρτίκας????έμαθα ότι εκείνος ο καυλιάρης ο φαρμακοποιός από το Survivor χώρισε και ήθελα να κάνω ανοιχτή πρόσκληση από εδώ ότι είμαι διαθέσιμος για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ χρειαστεί
(αρκεί να μη μιλάει)
Thanks for coming to my Ted talk
Αυτός είναι άλλο πράγμα!!Koro
Με την καλή έννοια...; Να πω την αλήθεια εμφανισιακά μου αρέσει, από χαρακτήρα δεν ξέρω κάτι... αλλά αν δεν τον γνωρίσεις και τον άλλον, ό,τι και να σου πουν... δεν είναι το ίδιο.Αυτός είναι άλλο πράγμα!!
Μιλάω εμφανισιακά πάντα.Με την καλή έννοια...; Να πω την αλήθεια εμφανισιακά μου αρέσει, από χαρακτήρα δεν ξέρω κάτι... αλλά αν δεν τον γνωρίσεις και τον άλλον, ό,τι και να σου πουν... δεν είναι το ίδιο.
αν ειναι αυτός που λέω ο φαρμακοποιός, ναι.Σ αρέσει ο Μαρτίκας????
Και εμείς εδώ στο lpsg ηρεμιστικά. Τεσπα περί ορέξεως..αν ειναι αυτός που λέω ο φαρμακοποιός, ναι.
Θα του έκανα πράγματα που μετά θα είχε ανάγκη ηλεκτρολύτες.
Εμφανισιακά δεν είναι κακός...Και εμείς εδώ στο lpsg ηρεμιστικά. Τεσπα περί ορέξεως..
Αν μιλάει πολύ, υπάρχουν και τα ball gags... χαχαχα!παιδια τον βλεπω συχνα πυκνα, γιατι μενω στη περιοχη που εχει τα φαρμακεια.
Τρομερο σωμα, ωραιο προσωπο.
Αν εξαιρεσεις οτι ειναι παπαρολογος, ολο το υπολοιπο ειναι οκ.
Θα καταφέρνει να μιλάει και έτσι αυτός δεν τον φοβάμαι...Αν μιλάει πολύ, υπάρχουν και τα ball gags... χαχαχα!
It’s good for the imagination cuz the actor is hot but it’s not the same, different textures on the shirt and the buttons are different one is silver other white