Panoulismikros
Sexy Member
Ναι αυτοςαυτός είναι που τα έχει με την Κλαυδια;
Ναι αυτοςαυτός είναι που τα έχει με την Κλαυδια;
Εκει ειναι οι τανιες του. Εγω μιλαω για υλικο που κυκλοφορησε απο τα γυρισματα. Full frontalΣτο Vimeo
Oxi den eixeΈχει δει κανείς την Αγρυπνία στο θέατρο πέρσι; Η θέαση ήταν κατάλληλη άνω των 16 ετών αλλά δεν αναφέρεται πουθενά αν υπήρχε γυμνό. Τ$ουμ@νη$ και Χαλικ!@δ@κη$ είναι ημίγυμνοι σε αρκετές φωτογραφίες, ξέρουμε αν υπήρξε γυμνή εμφάνιση τους;
Έλα υπερβολές.αμα ήταν την εποχ΄ή Μενεγάκη-Ζαρίφη τώρα θα κάνουν στον ΕΦΚΑ τα χαρτιά τους για συνταξη ρε man.
ο κεντρικός/αρχηγός είναι ο Βασίλης Σταυρόπουλος.υπαρχει περιπτωση να εχει κανεισ πληροφοριεσ απο κατι παιδαρουσ που καναν γυμναστικη στην εκπομπη τησ μενεγ@κησ με την ζ@ριφη, ινστα κλπ.΄ελπιζω να καταλσβατε τι εννοω , η μονο εγω τουσ βλεπω και ξεροσταλιαζω
Ότι είναι είναι. Καραεπιβεβαιωμενο. Το θέμα ειναι ότι δεν ήξερα ρόλο. Τον έκανα και για power bottom.
einai ap tous top pou kanoun kai vers tote ...Top είναι! Το λέω από εμπειρία..
τι θεοκαυλο ειναι αυτο γτσμΑπο αυτον τιποτα?View attachment 160904381 View attachment 160904471
Παιδιά, σορρυ. Δεν είναι το κατάλληλο μέρος για τέτοιες κουβέντες, αλλά φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος που του έχει τύχει αυτό. Επιτρέπεται να ανεβάζουμε screenshot από μηνύματα που μας στέλνουν εδώ; Έχω δύο τρεις εβδομάδες τώρα που παίρνω μηνύματα από ένα σωρό προφίλ, κυρίως νέα προφίλ, που ζητάνε πληροφορίες, θέλουν ανταλλαγές, λένε ότι χρεώνουν για να στείλουν screenshots από συνομιλίες με ηθοποιούς… δεν ξέρω τι γίνεται… έχεις άλλος εμπειρία τέτοια; Μήπως να κάνουμε report αυτά τα προφίλ;
Και ας καταλάβουν κάποια στιγμή ότι είναι παράνομο να χρεώνουν τέτοιες φωτό......Παιδιά, σορρυ. Δεν είναι το κατάλληλο μέρος για τέτοιες κουβέντες, αλλά φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος που του έχει τύχει αυτό. Επιτρέπεται να ανεβάζουμε screenshot από μηνύματα που μας στέλνουν εδώ; Έχω δύο τρεις εβδομάδες τώρα που παίρνω μηνύματα από ένα σωρό προφίλ, κυρίως νέα προφίλ, που ζητάνε πληροφορίες, θέλουν ανταλλαγές, λένε ότι χρεώνουν για να στείλουν screenshots από συνομιλίες με ηθοποιούς… δεν ξέρω τι γίνεται… έχεις άλλος εμπειρία τέτοια; Μήπως να κάνουμε report αυτά τα προφίλ;