Έχει δει κανείς την Αγρυπνία στο θέατρο πέρσι; Η θέαση ήταν κατάλληλη άνω των 16 ετών αλλά δεν αναφέρεται πουθενά αν υπήρχε γυμνό. Τ$ουμ@νη$ και Χαλικ!@δ@κη$ είναι ημίγυμνοι σε αρκετές φωτογραφίες, ξέρουμε αν υπήρξε γυμνή εμφάνιση τους;
Oxi den eixe

• Like
Reactions: Gep
αμα ήταν την εποχ΄ή Μενεγάκη-Ζαρίφη τώρα θα κάνουν στον ΕΦΚΑ τα χαρτιά τους για συνταξη ρε man.
Έλα υπερβολές. ;)
Ήταν το 2011-2014.
3 γυμναστές που έκαναν ντουέτα με Ζαρίφη, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Αντωνία Καλλιμούκου.
Αν τα παιδιά ήταν τότε 25... τώρα θα είναι 36.

• Like
Reactions: stavrosleo
υπαρχει περιπτωση να εχει κανεισ πληροφοριεσ απο κατι παιδαρουσ που καναν γυμναστικη στην εκπομπη τησ μενεγ@κησ με την ζ@ριφη, ινστα κλπ.΄ελπιζω να καταλσβατε τι εννοω ;), η μονο εγω τουσ βλεπω και ξεροσταλιαζω
ο κεντρικός/αρχηγός είναι ο Βασίλης Σταυρόπουλος.

στο Insta:
bjsravropoulos
Vasilis Iasonas “BillyGym"

Παιδιά, σορρυ. Δεν είναι το κατάλληλο μέρος για τέτοιες κουβέντες, αλλά φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος που του έχει τύχει αυτό. Επιτρέπεται να ανεβάζουμε screenshot από μηνύματα που μας στέλνουν εδώ; Έχω δύο τρεις εβδομάδες τώρα που παίρνω μηνύματα από ένα σωρό προφίλ, κυρίως νέα προφίλ, που ζητάνε πληροφορίες, θέλουν ανταλλαγές, λένε ότι χρεώνουν για να στείλουν screenshots από συνομιλίες με ηθοποιούς… δεν ξέρω τι γίνεται… έχεις άλλος εμπειρία τέτοια; Μήπως να κάνουμε report αυτά τα προφίλ;

Παιδιά, σορρυ. Δεν είναι το κατάλληλο μέρος για τέτοιες κουβέντες, αλλά φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος που του έχει τύχει αυτό. Επιτρέπεται να ανεβάζουμε screenshot από μηνύματα που μας στέλνουν εδώ; Έχω δύο τρεις εβδομάδες τώρα που παίρνω μηνύματα από ένα σωρό προφίλ, κυρίως νέα προφίλ, που ζητάνε πληροφορίες, θέλουν ανταλλαγές, λένε ότι χρεώνουν για να στείλουν screenshots από συνομιλίες με ηθοποιούς… δεν ξέρω τι γίνεται… έχεις άλλος εμπειρία τέτοια; Μήπως να κάνουμε report αυτά τα προφίλ;

προφιλ εδω μέσα εννοείς;
κανε τους report αν ειναι ενοχλητικοί, αλλά βασικά απλά αγνόησέ τους.
Εμένα με πρήξανε λίγο κάποια στιγμή με ένα σαμιαμίδι το Σιάφη (? κάπως έτσι δεν τον λένε?) που έκανα το λάθος να πω ότι πρόλαβα και είδα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ το πουλί του που είχε ανεβάσει κάποιος άλλος (το οποίο δεν ήταν τίποτα αξιόλογο) και ακόμα λαμβάνω μηνύματα μήπως το έχω κρατήσει

Και ας καταλάβουν κάποια στιγμή ότι είναι παράνομο να χρεώνουν τέτοιες φωτό......

• Like
Reactions: John Tiv Lennon