Αυτό που ξέρω είναι ότι τον Χρήστο ,τον πιάσανε στο μπλόκο λιωμένο με ΔΥΟ μουναρες ,οι οποίες εξαφανίστηκαν δια μαγείας !!!!!
Καλόπέρναγε ...

• Like
Reactions: christos34
Αυτό που ξέρω είναι ότι τον Χρήστο ,τον πιάσανε στο μπλόκο λιωμένο με ΔΥΟ μουναρες ,οι οποίες εξαφανίστηκαν δια μαγείας !!!!!
Καλόπέρναγε ...
Δεν ισχύει νομίζω .Γιατί θυμάμαι τότε ότι τη περίοδο που λέγανε ότι βρέθηκε πιωμενος ο ίδιος βρισκόταν αλλού καμία σχέση δηλαδή

Πως λεγόταν ο άλλος από τους αληθινούς έρωτες που έπαιζε στο επεισόδιο «το ξύπνημα των αισθήσεων» ; Ήταν το καλύτερο επεισόδιο

Πως λεγόταν ο άλλος από τους αληθινούς έρωτες που έπαιζε στο επεισόδιο «το ξύπνημα των αισθήσεων» ; Ήταν το καλύτερο επεισόδιο
ο περικλης κασσανδρινος έπαιζε σε αυτήν την επεισοδιάρα

Δεν ισχύει νομίζω .Γιατί θυμάμαι τότε ότι τη περίοδο που λέγανε ότι βρέθηκε πιωμενος ο ίδιος βρισκόταν αλλού καμία σχέση δηλαδή
Νομίζω για διαφορετικό Χρήστο μιλάτε:p το παιδί εννοεί τον Μάστορα που τον βρήκαν με δύο τυπισσες

• Like
Reactions: wstevie
ο περικλης κασσανδρινος έπαιζε σε αυτήν την επεισοδιάρα
pk.mp4

pk2.mp4

pk3.mp4

Υπήρχε μια φήμη τότε ότι σε ένα επεισόδιο στους Αληθινούς Έρωτες έπαιξε ο Απόστολος Γκλέτσος αλλά δεν προβλήθηκε ποτέ.
Γνωρίζει κανεις αν αυτό ισχύει;
Δεν το είχα ακούσει ποτέ αυτό, αλλά όντως υπάρχει το όνομά του στο ordino.

Υπήρχε μια φήμη τότε ότι σε ένα επεισόδιο στους Αληθινούς Έρωτες έπαιξε ο Απόστολος Γκλέτσος αλλά δεν προβλήθηκε ποτέ.
ας είναι καλά τουλάχιστον η ταινία Νετρίνο που μας έδειξε κάτι
λίγο μεν αλλά από το τίποτα..

• Like
Reactions: thelwnamathainw

NAI. EIXA ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ HARDCORE ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ, ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ Ο ALPHA ΤΟ ΕΣΡ.
ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΙΝΟ ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ, ΒΑΛΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.

NAI. EIXA ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ HARDCORE ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ, ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ Ο ALPHA ΤΟ ΕΣΡ.
ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΙΝΟ ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ, ΒΑΛΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.
προσωπικά δε θα είχα πρόβλημα να το δω 🥲

Ο Αποστολος Γκλέτσος έχει παίξει σε μια σειρά της ΝΕΤ το φτερούγισμα του γλάρου με τη Σμαραγδα Καρύδη όπου έχει αρκετές ολόγυμνες του σκηνές όμως δεν βρίσκω πουθενά τα επεισόδια..

Ο Αποστολος Γκλέτσος έχει παίξει σε μια σειρά της ΝΕΤ το φτερούγισμα του γλάρου με τη Σμαραγδα Καρύδη όπου έχει αρκετές ολόγυμνες του σκηνές όμως δεν βρίσκω πουθενά τα επεισόδια..

Μη λέτε πράγματα που δεν ισχύουν. Σε μία ερωτική σκηνή με την Σμαράγδα Καρύδη έδειξε τον κώλο του και τίποτα παραπάνω.

• Like
Reactions: Add Milk
Μήπως να προτείνουμε στον Alpha ένα reboot της σειράς Αληθινοί Έρωτες; 😍 Και γράφουμε τα σενάρια εμείς 😜
και τη σκηνοθεσία άμα θέλετε κάνουμε
θα βάλουμε εμείς τους κατάλληλους άνδρες ηθοποιούς γυμνούς 🤤

• Like
Reactions: Tivoli35