Όλος δικός σου!
Παθητικός είναι, τι πούτσες και κουραφέξαλα.
Εντωμεταξύ, τις ρώγες του θα τις κάνει αγελαδίσιες στο τέλος από το πολύ τέντωμα...
Sad
Τίποτα για αυτόν;
Έπινε καφέ με Μπραντ Πιτ χθες, στο Μεξικό.
Τέτοιο σελέμπριτυ που δεν είναι.

Οι ευθείες δε στέλλουν ποτέ dickpics.
Για τον Χaτζ/aκη δεν νομίζω, όλο κάτι γκόμενες με μαγιό ακολουθεί στο ινσταγκραμ. Τα είχε και με την γνωστή παρουσιάστρια. Αν και κάπου είχα διαβάσει οτι ειναι bi :rolleyes:

• Like
Reactions: George00
Στο site που αναφέρθηκε πιο πάνω έχει και τον Πολυδεροπουλο. Ξέρεις κάποιος πού βρέθηκε η φωτό; Από το Down Town; Αν και φαίνεται και λίγο fake...

Παιδιά ειναι σιγουρα legit οι φωτο? Και η μένα η του Πολυδεριπουλου για fake μου φαίνεται.. επίσης ο ηθοποιός που αναφερουν για Μπουγιουρη, δεν είναι ο Μπουγιούρης

Παιδιά ειναι σιγουρα legit οι φωτο? Και η μένα η του Πολυδεριπουλου για fake μου φαίνεται.. επίσης ο ηθοποιός που αναφερουν για Μπουγιουρη, δεν είναι ο Μπουγιούρης
Ποια η διαφορά;
Φαντασιώσου εσύ την πούτσα του Πολύσ.. βαρέθηκα ήδη... στο κωλαράκι σου και για τα υπόλοιπα μη χωλοσκάς.

Κι εμένα μου μοιάζει ψεύτικη.

• Like
Reactions: akokoras
Ρε πόσο έξυπνοι είστε ώρες ώρες...είναι ένα thread για να ανεβάζουμε φωτογραφίες και αντί αυτού οι 3 από τις πέντε σελίδες είναι μηνύματα τύπου και εγώ θέλω. Επισης είπε οποίος θέλει στείλτε μου μήνυμα και όχι απαντήστε σε αυτό το ποστ. Δηλαδη λίγο σκέψη δεν κάνει κακό

Υπήρχαν τέτοιες; Δεν το γνώριζα
Τις φωτογραφίες του Τσαλίκη και του Σταυρού Κωνσταντίνου που είχαν κυκλοφορήσει τις έχει κάποιος;

• Like
Reactions: michailmavrom