Lailali
Cherished Member
- Media
- 0
- Sexuality
- No Response
Kai poios eisai esy dld;Μακάρι!
Κι άλλοι μόνο exit μου λέγανε, αλλά σ' εμένα θα στήνονταν...
Kai poios eisai esy dld;Μακάρι!
Κι άλλοι μόνο exit μου λέγανε, αλλά σ' εμένα θα στήνονταν...
Ο Τσαλίκης είχε ανεβάσει μια στο instagram παλιότερα και την έσβησε. Την είχα βρει στο lpsg κάποια στιγμή. Και του Σταυρού Κωνσταντίνου του τραγουδιστή τις είχε ανεβάσει μια πρώην του. Λέω μήπως κατά τύχη τις έχει κανένα παλιό μέλοςΥπήρχαν τέτοιες; Δεν το γνώριζα
Τι να σε πω;Kai poios eisai esy dld;
Δε βαριεσαι...από το τίποτα στείλτε ότι σας αρέσει να περάσει η ώρα. Και όσοι είναι της άποψης ότι πρέπει να στέλνονται μόνο βαρβάτα υλικά για να μη γεμίζει η σελίδα με άχρηστα πράγματα μαλλον έχετε πρόβλημα γιατί έτσι απλά θα ανεβαίνει ένα ποστ ανά τρίμηνοΈχω σκριν από στορι του.
Ποια φωτό είναι του πολυδεροπουλουΠολυδεροπουλος και τα καυλιά στα κάγκελα
αλλες του δικηγόρου υπάρχουν ;Δικηγόρος σε γνωστό reality επιβίωσης
Όντως είναι δύσκολο έψαχνα και εγώ μια περίοδο ο τυπάς είναι straight όποτε δεν νομίζω να υπάρχει κάποια κοπέλα που να ξέρειΔύσκολα. Δεν ξέρω αν υπάρχουν κιόλας.
Εγώ δεν έχω κάποια άλλη. Και αυτή την είχα κρατήσει από παλαιότερο threadαλλες του δικηγόρου υπάρχουν ;
Μόνο από κοπέλες που ίσως να έχουν πάει μαζί του αλλά πάλι πολύ δύσκολαΌντως είναι δύσκολο έψαχνα και εγώ μια περίοδο ο τυπάς είναι straight όποτε δεν νομίζω να υπάρχει κάποια κοπέλα που να ξέρει
Ρε μαγκες τι ρωγαρες εχει ο κορο....sto blog ateleiotoi psolarades exei allh mia dikh t gumnh..me fasta k pouli mazi
Chris από το survivor! ψωλάρα