KNIK
Superior Member
- Media
- 0
- Sexuality
- 50% Straight, 50% Gay
- KNIK,
Μουνι από τα λιγαΝέα φωτογράφιση του Κωνσταντίνου Φραντζή!
Μουνι από τα λιγαΝέα φωτογράφιση του Κωνσταντίνου Φραντζή!
Θεωρούσα πως δεν θα καναν και οι δύο waxing σε όλο το σώμα... καλά ο Τ ίσως αλλά και ο Σ... κρίμα
Αμερικάνικη μόδα...Θεωρούσα πως δεν θα καναν και οι δύο waxing σε όλο το σώμα... καλά ο Τ ίσως αλλά και ο Σ... κρίμα
Tin eida tin parastasi kai itan kalaisthiti kai kaloparousiasmeni. Kathomouna se kalo simeio, opote eixa kali oratotita kai eixe arketo gimno. 2 sex scenes, kai oi dio poli ekriktikes. Stin mia imigimnoi kai doggy-style kai stin alli fully-nude kai missionary (me kauta filia). Kai stis dio top o Tabakakis kai bottom o Kapouranis. I parastasi eixe episis polla pathiasmena glwssofila. Poli kales ermineies. Kai oi dio koukloi, me wraia swmata kai respectable "prosoda".Να είχαμε και καμιά από την παράσταση
Εμφανίζεται γυμνόςΌταν κλείνεις εισιτήριο για Δον Ζουάν με Πάνο Βλάχο σε προειδοποιεί οτι είναι κατάλληλη για άνω των 15 ετών λόγω γυμνού και σκηνών σεξ. Επίσης μία κριτική κοινού λέει οτι υπάρχει οφθαλμόλουτρο.
Εγώ θα αργήσω να πάω, η παράσταση είναι sold out για τουλάχιστον έναν μήνα.
Αν πάει κάποιος πιο πριν ας μας ενημερώσει!
απο οτι ακουσα κωλο δειχνειFrontal ?
απο οτι ακουσα κωλο δειχνει
Δεν θα σχολιάσω.....θα αφήσω τα παιδιά........
ευτυχώς που υπάρχουν και οι 17 κλωστές και είδαμε κάτι..Ωραίο κωλαρακι έχει πεταχτό
Αν μιλάς για Π. Βλάχο, μένει κάπου σε μια περιοχή κοντά μου. Τον έχω πετύχει και στο σούπερ μάρκετ και στον δρόμο πρωί να τρέχει. Από κοντά είναι πιο ωραίος και πολύ αδύνατος και γυμνασμένος.Πρέπει να έχει πάρει τα φύλλα και τα δέντρα αν είναι ελεύθερος. Ξεχνάτε που είχε ανεβάσει στορυ την πουτσα του καυλωμενη;
δεν το ξεχνάμε γιατί δεν το ξέραμε ποτέ! talk! πες μας ότι την έχεις κιόλας?Πρέπει να έχει πάρει τα φύλλα και τα δέντρα αν είναι ελεύθερος. Ξεχνάτε που είχε ανεβάσει στορυ την πουτσα του καυλωμενη;