Τελικά μάθαμε αν ο Δον Ζουάν έχει γυμνό;

Στο τέλος της παράστασης ο Βλάχος είναι για λίγα δευτερόλεπτα ολόγυμνος αλλά γυρισμένος πλάτη στο κοινό. Και όλο αυτό στο ημίφως!
Κλασική περίπτωση χρήσης γυμνού για εμπορικό σκοπό.

• Like
Reactions: ALEnK
Πάντως ο Δημήτρης Βλάχος που κατά πάσα πιθανότητα παρακολουθεί και το γκρουπ είναι το άτομο που έχει δεχθεί το μεγαλύτερο expose στην Ελλάδα. Δεν μου έρχεται κάποιος άλλος… έχει εργαστεί πουθενά ως ηθοποιός τα τελευταία χρόνια;

• Like
Reactions: xphilakosx
Πάντως ο Δημήτρης Βλάχος που κατά πάσα πιθανότητα παρακολουθεί και το γκρουπ είναι το άτομο που έχει δεχθεί το μεγαλύτερο expose στην Ελλάδα. Δεν μου έρχεται κάποιος άλλος… έχει εργαστεί πουθενά ως ηθοποιός τα τελευταία χρόνια;
Άμα παρακολουθεί, Δημήτρη ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλες τις μαλακίες που τράβηξα με τις εμφανίσεις σου στους Λατρεμένους Γείτονες και τις φωτο σου!!

Άμα παρακολουθεί, Δημήτρη ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλες τις μαλακίες που τράβηξα με τις εμφανίσεις σου στους Λατρεμένους Γείτονες και τις φωτο σου!!

Πρόκειται για ένα παλικάρι που για πολλούς ήταν ο πιο όμορφος έλληνας, για άλλους παιδικός έρωτας. Μακάρι να ήταν πιο ανοιχτός σε γνωριμίες στην Ελλάδα, από ό,τι έχω καταλάβει, κυρίως στο εξωτερικό κάνει πράγματα.

Αχ γιατί δεν τις επαναφέρουμε να χαρούμε λιγάκι...

• Like
Reactions: xphilakosx
Πρόκειται για ένα παλικάρι που για πολλούς ήταν ο πιο όμορφος έλληνας, για άλλους παιδικός έρωτας. Μακάρι να ήταν πιο ανοιχτός σε γνωριμίες στην Ελλάδα, από ό,τι έχω καταλάβει, κυρίως στο εξωτερικό κάνει πράγματα.
Ήταν και είναι πολύ σέξι άντρας και ερωτευσιμος! Για εμένα, καλά κάνει και ψάχνει για γνωριμίες εκτός Ελλάδας, μιας και, την εχεμύθεια και την εμπιστοσύνη είναι πολύ δύσκολο να την βρεις όταν είσαι διάσημος. Ίσως να είναι αυτός ο λόγος που δεν τον βλέπουμε συχνά να κάνει κάτι ως ηθοποιός ή παρουσιαστής.

Υ.Γ. Δυστυχώς, όσοι κάνουν κάτι με διάσημο το συζητούν και το αποκαλύπτουν σε τρίτους, λες και είναι το υπέρτατο κατόρθωμα, γι'αυτό και αυτοί "φυλάγονται" και είναι απόλυτος λογικό.

Για να το αναδιατυπώσω ορθότερα... Δημήτρη εμείς σε ευχαριστούμε, όρθια (ό,τι κατάλαβε ο καθένας), για όλες τις μαλακίες και τις καύλες που μας χάρισες! Και αν όντως είσαι στο group, τα dm μου είναι ανοιχτά.

Για να το αναδιατυπώσω ορθότερα... Δημήτρη εμείς σε ευχαριστούμε, όρθια (ό,τι κατάλαβε ο καθένας), για όλες τις μαλακίες και τις καύλες που μας χάρισες! Και αν όντως είσαι στο group, τα dm μου είναι ανοιχτά.

Κάτσε κάτω Θεοπούλα.
Εμένα Δημήτρη είναι ανοιχτά και τα dm μου, και τα πόδια μου ή το παντελόνι μου μπροστά, ό,τι θέλεις!

• Like
Reactions: fidodido86