Ψωφαω να δω τοσο πολυ τις πατουσαρες τουΑρσενικό ο Γιώργος Λιβάνης
View attachment 162117681
κάποια παραπάνω λεπτομέρεια;;;τον έχει πάρει μια φίλη μου. Καραστρέητ και ψωλάρα
Δυστυχώς καμία. Αφού οι μούτζες δεν κρατάνε ενθύμια....κάποια παραπάνω λεπτομέρεια;;;
Τελικά μάθαμε αν ο Δον Ζουάν έχει γυμνό;
έστω να μάθουμε κανένα φετίχ.. ή κάποια πικάντικη λεπτομέρειαΔυστυχώς καμία. Αφού οι μούτζες δεν κρατάνε ενθύμια....![]()
Άμα παρακολουθεί, Δημήτρη ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλες τις μαλακίες που τράβηξα με τις εμφανίσεις σου στους Λατρεμένους Γείτονες και τις φωτο σου!!Πάντως ο Δημήτρης Βλάχος που κατά πάσα πιθανότητα παρακολουθεί και το γκρουπ είναι το άτομο που έχει δεχθεί το μεγαλύτερο expose στην Ελλάδα. Δεν μου έρχεται κάποιος άλλος… έχει εργαστεί πουθενά ως ηθοποιός τα τελευταία χρόνια;
Άμα παρακολουθεί, Δημήτρη ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλες τις μαλακίες που τράβηξα με τις εμφανίσεις σου στους Λατρεμένους Γείτονες και τις φωτο σου!!
Αχ γιατί δεν τις επαναφέρουμε να χαρούμε λιγάκι...Πάντως ο Δημήτρης Βλάχος που κατά πάσα πιθανότητα παρακολουθεί και το γκρουπ είναι το άτομο που έχει δεχθεί το μεγαλύτερο expose στην Ελλάδα. Δεν μου έρχεται κάποιος άλλος… έχει εργαστεί πουθενά ως ηθοποιός τα τελευταία χρόνια;
Γιώργος Κωνσταντινου?? (Καλα κρατιεται)View attachment 162198661
Γ.Κ. ηθοποιός
Ήταν και είναι πολύ σέξι άντρας και ερωτευσιμος! Για εμένα, καλά κάνει και ψάχνει για γνωριμίες εκτός Ελλάδας, μιας και, την εχεμύθεια και την εμπιστοσύνη είναι πολύ δύσκολο να την βρεις όταν είσαι διάσημος. Ίσως να είναι αυτός ο λόγος που δεν τον βλέπουμε συχνά να κάνει κάτι ως ηθοποιός ή παρουσιαστής.Πρόκειται για ένα παλικάρι που για πολλούς ήταν ο πιο όμορφος έλληνας, για άλλους παιδικός έρωτας. Μακάρι να ήταν πιο ανοιχτός σε γνωριμίες στην Ελλάδα, από ό,τι έχω καταλάβει, κυρίως στο εξωτερικό κάνει πράγματα.
Γρίφους θα λύνουμε πάλι βραδιάτικα...View attachment 162198661
Γ.Κ. ηθοποιός
Για να το αναδιατυπώσω ορθότερα... Δημήτρη εμείς σε ευχαριστούμε, όρθια (ό,τι κατάλαβε ο καθένας), για όλες τις μαλακίες και τις καύλες που μας χάρισες! Και αν όντως είσαι στο group, τα dm μου είναι ανοιχτά.Άμα παρακολουθεί, Δημήτρη ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλες τις μαλακίες που τράβηξα με τις εμφανίσεις σου στους Λατρεμένους Γείτονες και τις φωτο σου!!
Για να το αναδιατυπώσω ορθότερα... Δημήτρη εμείς σε ευχαριστούμε, όρθια (ό,τι κατάλαβε ο καθένας), για όλες τις μαλακίες και τις καύλες που μας χάρισες! Και αν όντως είσαι στο group, τα dm μου είναι ανοιχτά.