Κάτσε κάτω Θεοπούλα.
Εμένα Δημήτρη είναι ανοιχτά και τα dm μου, και τα πόδια μου ή το παντελόνι μου μπροστά, ό,τι θέλεις!
Μην γίνεσαι χυδαίος... Να κρατάμε και ένα επίπεδο... :):):):)

• Haha
Reactions: ColeAlex09
Πάντως ο Δημήτρης Βλάχος που κατά πάσα πιθανότητα παρακολουθεί και το γκρουπ είναι το άτομο που έχει δεχθεί το μεγαλύτερο expose στην Ελλάδα. Δεν μου έρχεται κάποιος άλλος… έχει εργαστεί πουθενά ως ηθοποιός τα τελευταία χρόνια;

Όχι, αλλά κυρίως ήταν παρουσιαστής. Αν δεν κάνω λάθος ασχολήθηκε μετά με τον αθλητισμό πιο ενεργά. Όσο μεγαλώνει πάντως, γίνεται και πιο ωραίος. Στα 40 του είναι όπως ήταν πριν 20 χρόνια. Και καλύτερος.

Για να βοηθήσω, πρωταγωνιστεί σε σειρά ιδιωτικού καναλιού που αναφέρεται σε ξενοδοχειακή μονάδα εποχής
Μας τα έχεις κάνει μη πω πως... Λέγε ή όχι, δεν είσαι στο ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος για όνομα εδώ μεσα

• Haha
Reactions: Navyboy
Για να βοηθήσω, πρωταγωνιστεί σε σειρά ιδιωτικού καναλιού που αναφέρεται σε ξενοδοχειακή μονάδα εποχής
ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΝΟ ΑΠ'ΤΟ Γ.Κ. ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;

Έτσι λένε

Για τον Κουκουράκη μάλλον λέει, δεν αποκλείεται. Πάντως εγώ παιδιά έχω λάβει πολλά μηνύματα, και το έγραψα και πριν μερικές ημέρες, από διάφορα προφίλ που ζητάνε πληροφορίες, κυρίως για τον Κουκουράκη. Δεν ξέρω τι γίνεται, αν είναι κάποιος τόσο εμμονικος μ αυτόν, ελπίζω πάντως να μην δίνετε χρήματα για να παίρνετε τέτοιες φωτογραφίες.

• Like
Reactions: Gio1983
Έχω δει άπειρες παραστάσεις με γυμνό. Σε κάποιες ήταν απαραίτητο, σε άλλες έγινε για εμπορικό σκοπό. Δε συμβαίνει ούτε μόνο το ένα, ούτε μόνο το άλλο.

By the way σε λίγες μέρες θα πάω σε μία καινούργια του Εθνικού, η οποία έχει γυμνό και gay θ΄έμα.
Λέγεται "Η κληρονομιά μας".
Ποιους έχεις δει γυμνούς στο θέατρο;

• Like
Reactions: ALEnK